Kako je pobijediti?

I Severina je bila 'trematorica'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bez obzira na to što je u primoštenskom klubu 'Aurora' nastupila već 17. put, za Severinin se koncert ponovno tražila karta više!

Takvoj se euforiji pomalo čudi i sama Severina, kojoj su, pored mnoštva malih koncerata, ostala još dva velika s turneje 'Dobrodošao u klub' - u Sarajevu i Splitu.

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

>> Severina raspametila Auroru!

Za posljednji koncert u rodnom joj Splitu još nije sigurna hoće li biti u Areni ili na Gripama, no Severina kaže kako joj je svejedno - vjeruje da će u svakom slučaju biti spektakl!
Zagrebački koncert proglasila je najposebnijim, no uzbuđenje koje ima pred završnim, u svom rodnom gradu, ne može sakriti.

'Prije sam imala tremu pa sam mislila ako to izgubim da mogu okačit štikle na klin. Sjećam se jednom kad smo bili u Skopju, na prošloj turneji 'Zdravo Marijo', pa mi je gost bio Bregović, pitala sam ga 'imaš li tremu' pošto sam ja bila u strašnoj tremi Rekao mi je - 'nemam'. Pitala sam ga kako, a on je rekao 'ne znam, sve mi ode u veselje'. Kad smo mi kretali na ovu turneju u Rijeci, samo sam se sjetila te njegove rečenice. Samo sam se smijala kao dijete i sve je otišlo u veselje. Tako da se ta pozitiva umnožila na koncertu', izjavila je Severina za inMagazin.

Atmosferu s njezinog nastupa u Aurori pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene