Skupljanje prašine

SKUPLJAJU KOSTURE, INSEKTE, LIMENKE Čudne opsesije najslavnijih!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brojna poznata lica imaju nevjerojatne hobije.

Možda ste dosad živjeli u uvjerenju da se barbikama igraju samo djevojčice? Upravo ćemo vam razbiti tu iluziju. Hoolywoodska zvijezda Johnny Depp, kad se kamere ugase, uživa upravo u igri sa slavnom lutkom. No, ni to nije sve... Slavni glumac posjeduje i zavidnu kolekciju kostura golubova...

Pogledaj i ovo Minea ''ajme, haljina, kosa, sve!'' Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

Teen zvijezda devedesetih Minea ipak ne skuplja ni vrapce ni komarce. No u djetinjstvu, priznaje, ipak nije odoljela poznatom trendu skupljanja limenki i salveta.

"Ja sam bila jako uspješna u tome i doma imam veliku kolekciju koju ne bih dala za ništa za svijetu i za nju sam sentimentalno vezana. Čak dotle da i danas kad vidim u restoranu neku salvetu, poželim je uzeti i odnijeti doma'', priznala je Minea.

Poznata Splićanka Arijana Čulina, daske koje život znače, u slobodno vrijeme zamjenjuje slikarskim platnom. I to još od djetinjstva, više nego uspješno.

A kalorije negdje treba i potrošiti. Aktivni su naši i estradnjaci i političari... Trče, voze bicikl, igraju nogomet...

"Trčim da se osjećam dobro. To je moja meditacija'', otkrila je pjevačica Neda Parmač. Darko Milinović pak igra nogomet, dok Vesna Pusić voli voziti bicikl.

Goran Bregović ponosi se svojim kupusom, zelenom salatom i rajčicom koje uzgaja u svojem vrtu.

Nedavno je tim psihologa sa sveučilišta u San Franciscu objavio istraživanje u kojem su dokazali kako kreativni i aktivni hobiji pozitivno utječu na poslovne vještine. Tko još ima kakav hobi, pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene