''Imali smo sreće...''

Zvijezda naše hit-serije uživa u braku s kolegicom i poznatom glumicom: ''Putujemo gdje nas posao nosi, pratimo se...''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Stjepan i Jelena Perić - 7 In Magazin: Stjepan i Jelena Perić - 5 In Magazin: Stjepan i Jelena Perić - 4 In Magazin: Stjepan i Jelena Perić - 3 In Magazin: Stjepan i Jelena Perić - 2 In Magazin: Stjepan i Jelena Perić - 1 Momčilo Otašević i Stjepan Perić Jasna Odorčić i Stjepan Perić Jasna Odorčić i Stjepan Perić Stjepan Perić +11 Stjepan Perić Galerija

Glumački par Jelena Jovanova i Stjepan Perić zaljubili su se prije 10 godina na snimanju jedne serije, vjenčali se koju godinu poslije, a 2020. postali roditelji dječaka Jakova. Njihovu privatnu sreću prati i poslovna pa ih tako iduće godine očekuje i prikazivanje irske serije koju su zajedno snimili. Jelena je ovih dana u Zagrebu predstavila svoj novi film ''Nešto slatko'', a ondje je bila i Dijana Kardum. Što su joj ispričali za In magazin, pogledajte u prilogu In magazina.

Nešto slatko nova je poslastica u domaćim kinima, a u glavnoj ulozi zaigrala je Jelena Jovanova, makedonska glumica sa zagrebačkom adresom, koja u filmu glumi event menadžericu Kaju.

''Sad je došao trenutak gdje je ona došla do te mogućnosti da ponovno vrati svoj život i svoj integritet i tako naiđe na ono najslađe -  na ljubav'', govori Jelena Jovanova. 

Pogledaj i ovo Jelena Perić uspoređuju je sa svjetskom zvijezdom Gledali smo je u našem hit-showu, nakon čega je doživjela i ljubavni brodolom, a sada mami uzdahe fotkama s ljetovanja!

Zbog ljubavi i posla Jelena je Makedoniju zamijenila Zagrebom, međutim, poslovne obveze i nju i supruga vode po svijetu. Tako ćemo ih 2024. moći gledati u jednoj irskoj seriji.

''Mi smo doma u Zagrebu, imamo u Zagrebu stan, većinu vremena smo u Zagrebu, a putujemo gdje god nas posao nosi. Pratimo se, trudimo se pratiti. Stvarno smo imali sreće pogotovo otkad imamo dijete'', govori Stjepan. 

Prije dvije godine i devet mjeseci Jelena i Stjepan postali su roditelji dječaka Jakova.

''Neki miks, ima i od jednog i od drugog. Baš onako veseo je, znatiželjan. Vjerojatno kao sva djeca u njegovoj dobi. Ove sad neke osnove karaktera mi prepoznajemo'', govore Stjepan i Jelena. 

Zbog sina se, kaže Jelena, trudi naučiti hrvatski jezik bez pogreške.

Svoje znanje hrvatskog pokazala je u filmu ''Nešto slatko''. Njezin lik Kaje mora se poslužiti različitim trikovima kako bi se izvukla iz situacije u kojoj se našla. A i Jelena priznaje da joj to nije strano.

''Svaki dan s djetetom. To je čarolija...'', govori Jelena Jovanova. 

Među prvima koji je pogledao radnu verziju filma bio je upravo Stjepan.

''Kao gledatelj, ne znam, pa možda sam strog jer kolege smo pa nekako gledaš svaki detalj i naravno želiš sve najbolje'', govori Stjepan.

''Imao je neke super sugestije jer smo mi gledali radnu verziju pa neka njegova rješenja su isto u filmu'', govori Jelena. 

Brojni obrati i slatka doza romantike ono su u što su se gledatelji zaljubili. Tako je prvi film, koji je režirao stand-up komičar Tin Vodopivec, već četiri mjeseca među pet najgledanijih filmova u slovenskim kinima. 

''Nisam očekivao, mislim dio mene je uvijek očekivao jer ti kad napraviš film za ljude i onda očekuješ da će doći evo to smo sad za vas napravili, dođite molim vas, ali sad je teško jer ljudi ne idu više toliko u kina'', priča Tin. 

Slatkom je teško odoljeti, potvrdit će to i Jelena i Stjepan. I jesti i spremati. 

I spremat bome. Ti radiš one raw torte. Ja sam u sirovim tortama i kolačima. Imala sam ideju da ću sina više vući da jede sirovo, ali sad vidim da ne mogu to kontorlirati.

Ako ste se i vi zaželjeli nečeg slatkog, ovog puta umjesto u kuhinju, skoknite u kino. Nešto slatko u kinima diljem Hrvatske igra od 30.  ožujka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša +5 Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Zanimljivosti Slovila je kao jedna od najljepših Hrvatica, no tragična vožnja u kobnom automobilu prekinula je sve: "Bila je nespojiva sa životom"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 11 Ana Obregon - 2 Ana Obregon - 4 +15 Ana Obregon - 5 Celebrity Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini dobila kćer, djevojčici je odlučila dati i njoj posebno ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene