Sjajni su!

GAZDE KAO NINA, SEVERINA... Dečki se sjajno našli i u ženskim pjesmama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gazde su gostovali u emisiji 'Petkom s Petkom'. Među brojnim izazovima našao se i onaj u kojem su morali izvoditi pjesme svojih ženskih kolegica.

U ovotjednom izdanju emisije 'Petkom s Petkom' gostovali su Gazde! Pred dečkima su bili brojni izazovi, poput ruljenja kukuruza i hvatanja krušaka, a u pauzi su zabavili Mineu i Dalibora Petka brojnih hitovima. Pridružila im se u studiju i kolegica Ivana Marić, koja je ispričala kako je svojedobno utjelovila frontmena benda u drugoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Osim toga, morali su se Gazde snaći i u prilično škakljivom izazovu. Trebali su, naime, imitirati svoje slavne kolegice pa su utjelovili Danijelu Martinović, Severinu i Ninu Badrić. Sve to trebalo je izvesti na tamburici, a dečki su se morali snaći u sekundi! Sjajni su bili, svaka čast! Ostatak provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene