Zatvorio Rujanfest

Otkrijte kako Zečić bira modele za svoje spotove!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Posljednja večer ovogodišnjeg Rujanfesta ugostila je dvojicu popularnih Splićana!

More posjetitelja pohitalo je na završnu večer ovogodišnjeg Rujanfesta. Publiku je prvi zagrijao miljenik pripadnica nježnijeg spola, Dražen Zečić. Već drugu godinu za redom taj popularni majstor od dobre fešte svojim nastupom stavlja točku na 'i' ovog festivala domaće glazbe i gastronomije u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole ispričao nepoznate detalje Kralj domaće zabavne glazbe progovorio o ljubomori u braku: "Ja sam društven čovjek, mislim, ja u ovih 18 godina...''

Pala prosidba na koncert Ivana Zaka na Rujanfestu

Sve od sebe Dražen želi dati i na koncertu povodom 25. godišnjice karijere, kojeg je iz tehničkih razloga morao odgoditi.

'Dok nemam neke uvjete za to raditi ne treba siliti ni publiku ni sebe. Možemo to nekako proslaviti, ali dok nemam uvjete, može to pričekati i iduću godinu. Hoću, napravit ću, ali kad i gdje, ne znam', priznao je pjevač.

Iako je iza njega dvadeset i pet godina predanog rada na estradi, Zečić priznaje da ga prije koncerta uhvati trema. Dražen je još jednom dokazao kako je skromnost vrlina velikih svojom reakcijom na usporedbu s Georgeom Michaelom u čijim se video spotovima, kao i Draženovim, pojavljuju samo najljepše žene. 'To prvi put čujem. Nekada prijatelje pozovem, nekada dovede agencija, nekad netko zamoli da mu dijete bude u spotu, nekad netko sam zatraži i nastojim to sve sam dovesti u red i učiniti svakom neku ugodu', kaže Zečić.

Kako je reagirao na kompliment, ali i što je publici pripremio popularni Jole, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene