Nakon 10 godina

Sjećate se nje? Nekad je pjevala: 'Više nisam tvoja', a danas...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neki je pamte kao bivšu članicu grupe Teens, a drugi je se sjećaju kao jedne od najmlađih pobjednica Dore.

Njezinog se nastupa s Eurosonga zasigurno još uvijek sjeća cijela Hrvatska. A još uvijek ga dobro pamti i Claudia Beni.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

Iako je od nastupa prošlo više od 10 godina, Claudia se s jednakim veseljem prisjeća plesnih koraka osmišljenih u njezinoj garaži, ali i narančaste haljinice u kojoj je nastupila.

Sjećate li se nje? 'Više nisam tvoja, nisam ona koja...'

'Uspoređivali su me s Tajči koja je imala narančastu haljinicu. To je baš bilo ostvarenje mojih snova i vjerojatno da sam sad pobijedila na Dori, bila bih više svjesna tog događaja i svega, a onako s tih 16 godina nisam znala šta mi se dogodilo. Dan danas nemam taj pravi osjećaj da je to bilo nešto veliko, a u biti je', rekla je Claudia.

15. mjesto bila je zlatna sredina, ali publici se pjesma toliko svidjela da ju je internetskim glasovanjem smjestila među prvih pet. Iste godine Claudia se oprostila od grupe Teens i krenula u solo karijeru.

'Jednostavno Teensi više nisu bili tinejdžeri, onda je trebalo promijeniti ime, onda je Ines imala nekih zdravstvenih problema i prva je otišla, onda više nismo bili Teensi pa smo odlučili da Daniel ode u svoje vode, a ja u svoje', otkrila je.

A Teensi su svojevremeno bili najveće teenagerske zvijezde. Osvojili su Porin i na Dori nastupili kao najmlađi izvođači. Tada su imali tek 12 godina. To vrijeme, kaže Claudia, ne bi mijenjala ni za što.

'Nisi bio svjestan tog života i napora, cijele noći gubiti, onda se dizati ujutro i ići u školu, biti prisutan na nastavi, pa onda opet svirke navečer... Sjećam se da sam u 7. i 8. razredu imala više opravdanih sati, nego što sam bila u školi. Moj tata i od Daniela tata su nas uvijek vozili i uvijek smo bili pod kontrolom. Ono čeg se uvijek sjetimo je : 'Tata, idemo na janjetinu kad završimo sa svirkom!' - To nam je bilo obavezno', prisjetila se Claudia.

A zašto joj je toliko nedostajao 'normalan' život te s kojim bendom sada surađuje, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene