Slatka Domenica

Kedžo priznao:"Zaljubio sam se u nju čim smo počeli pričati jer mi je iznimno draga"

Domenica i Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Domenica i Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Domenica i Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Domenica Žuvela osvojila je Damira Kedžu čim su se upoznali.

Od početka sam znala da tu pjesmu želim pjevati s Kedžom - rekla je Velolučanka Domenica Žuvela, na predstavljanju pjesme "Mi protiv nas" koju je otpjevala upravo s njim. Kako nam je ispričala, pratila ga je od samog početka, a iako se prije dueta nisu poznavali, sad su postali pravi prijatelji.

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

"Čuo sam pjesmu, nju sam upoznao, da sam ju upoznao prije, bez razmišljanja bih  rekao da na duet. Zaljubio sam se u nju na prvo slušanje i onda sam se nekako zaljubio u nju čim smo počeli pričati jer mi je iznimno draga", rekao je Kedžo o lijepoj Domenici.

Za samu pjesmu zaslužan je Ivan Huljić, iako "Mi protiv nas" prvotno nije bila namijenjena ovoj mladoj pjevačici. "Ali kako je otpjevala demo, tako je i ostalo njezino i trebala je biti solo, ali onda je ušetao Tonči jedan dan u studio i pitao zašto ovo nije duet, i sad smo tu gdje jesmo", kazao je Ivan.

"Ne mogu opisati koliko sam sretna da sam s njim. Ovako, on uvijek mene izvuče iz tih nekih mojih velikih nedostataka u govoru", rekla je Žuvela. Na snimanju videospota dobro su se zabavili, iako su temperature bile prilično visoke. U kratkom roku Domenica je svojim pjesmama "Vidi se iz aviona" i "Ljubavna limunada" osvojila simpatije publike, no na to se, priznaje, još navikava. "Nekakonisam očekivala toliko veliku pažnju i tolike preglede. Ali, naravno, drago mi je za svaki taj pregled, evo zagrlila bih sve te ljude što su poslušali pjesmu", zaključila je Domenica.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene