To se ne propušta!

Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Večernjakova ruža - 6 In Magazin: Večernjakova ruža - 5 In Magazin: Večernjakova ruža - 4 In Magazin: Večernjakova ruža - 3 In Magazin: Večernjakova ruža - 2 In Magazin: Večernjakova ruža - 1 Sabina Tandara Knezović - 7 Sabina Tandara Knezović - 6 Sabina Tandara Knezović - 5 Sabina Tandara Knezović - 4 +4 Sabina Tandara Knezović - 3 Galerija

Na glamurozan način obilježen je 30. rođendan Večernjakove ruže. Ova medijska nagrada dodijeljena je u osam kategorija. Tko je kući otišao s kipićem u ruci, čija je glazbena suradnja na vidiku, a tko je na dodjelu došao s bakom, u idućim minutama otkriva Dijana Kardum.

Jednom na godinu razvuče se crveni tepih koji okupi od novinarskih, preko glumačkih, do onih glazbenih snaga. Večernjakova ruža događaj je koji se ne propušta.

"Moram priznat da svoje četiri ljubomorno čuvam u vitrini, s velikim veseljem i zahvalnošću", pohvalila se glumica Bojana Gregorić Vejzović.

"Prvi put sam na Večernjakovoj ruži i općenitko na ovakvom eventu. Čudno mi je snalazim se i osjećam se kao uljez", priznao je Baby Lasagna

Baby Lasagna nastupio je i s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", s kojom će nas u svibnju predstavljati u Švedskoj. A pripreme su sada u punom jeku.

"Savršeno, sumnjivo savršeno, ali sretan sam i zadovoljan i jedva čekam da pokažemo", izjavio je.

Ruku pod ruku zablistali su Damir Kedžo i Natali Balmix. Dora je bila i mjesto gdje su nastala neka nova prijateljstva, ali i glazbene suradnje.

"Pa ja mislim da on ima puno više kilometara u karijeri nego ja, tako da mislim da je bolje pitanje kako sam se ja snašla, ali super smo se spojili. Privatno, ajde sad na stranu muzike, baš smo se kliknuli na Dori. Pjesma je maltene već gotova. Mislim da smo onako zapravo jako kompatibilni i mislim da će to ljudi itekako čuti", otkrili su Natalie i Damir. 

Nagrade najboljima dodijeljene su u osam kategorija. A da biste se našli u tom društvu, zaslužan je žiri.

"Jako teško jer sami ste se uvjerili da su bili svi nominirani sjajni i zapravo kao sve u životu, ja uvijek kažem. Uvijek postoji ona jedna mala nijansa koju bih ja nazvala sreća, da je neki glas, dva više pa je dobio netko tko je najbolji, nije svi su oni najbolji, svi nominirani su po meni sjajni", zaključila je Ksenija Urličić.

S ružom za TV osobu u rukama, kući je otišla reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović.

"Da, 30. rođendan, a moja punoljetnost na Novoj TV, jako sam sretna i za mene je obo baš emotivno, skoro sam se rasplakala gore, jedva sam susprezala suze. I puno mi ovo znači, ovakvo priznanje", priznala je Sabina.

"Meni je to sjajno prije svega zato što je u pitanju osoba koja jako vrijedno, od početaka, kada je prvi put ušla u našu redakciju, gradi karijeru baš na Novoj TV. Zgodno je vidjeti nekoga kako odrasta jer je došla kao klinka, a postala jedna zrela vrlo potentna novinarka i sjajno je jer smatram da je cijeli tim doprinio njezinom rezultatu", zaključila je urednica Dnevnika Nove TV Ivana Ivančić.

Da su dvojac stvoren za pobjede, pokazali su Tihana Lazović i Slavko Sobin. Zajednički su osvojili nagradu za glumačko ostvarenje godine.

"Sad sam baš gledala sam Oscara, ostala sam budna do dugo i onda sam shvatila da njima dijele bez obzira što dobiju za jedno. Svatko dobije svoje, ali ne znam dogovorit ćemo se, mislim da će veća borba biti kojoj mami će ići nagrada", našalila se Tihana oko pitanje čijoj će kući nagrada.

Među nominiranima za TV emisiju godine bio je i omiljen MasterChef, koji traži svoje nove kandidate.

"Prijave su krenule, tako da što prije se prijavite, sve manje i manje mjesta, čujem da ove godine ima dosta prijavljenih, dosta talenata, tako da nemojte se bojati", poručio je Stjepan Vukadin.

Za chefa i člana žirija Stjepana Vukadina bit će ovo zanimljivo razdoblje jer se i obitelj proširuje.

"Sitno brojimo, pripreme su mogu reći gotove. Gospođa izdržaje koliko može, zasad je sve u redu i nadamo se i molimo Boga da sve bude kako treba", dodao je Stjepan.

Dobra zabava nastavljena je i nakon dodjele. A mjesta za tugu nije bilo.

"Ja uvijek kažem, nebitno bila samo nominacija, bila još i nagrada što je fenomenalno, stvarno meni je velika čast biti na ovako velikom događaju gdje sam bila sijedila sa zvijezdama koje sam gledala kad sam bila mala", izjavila je Loren Bućan.

Svim dobitnicima čestitamo!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene