Ima dobrih anegdota!

Dobro društvo, fina kapljica, ali i česti padovi: Poznate Hrvatice ispričale su svoja iskustva sa skijanja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Poznate Hrvatice ispričale su svoja iskustva sa skijanja - 1 Poznate Hrvatice ispričale su svoja iskustva sa skijanja - 2 Poznate Hrvatice ispričale su svoja iskustva sa skijanja - 3 Poznate Hrvatice ispričale su svoja iskustva sa skijanja - 4 Poznate Hrvatice ispričale su svoja iskustva sa skijanja - 5 Indira Levak - 3 Indira Levak - 5 Indira Levak - 6 Indira i Miroslav Levak Indira Levak +19 Indira Levak Galerija

S poznatim zaljubljenicima u snježne radosti, skijali smo u centru Zagreba. Kako? Otkrit će vam sljedeće minute u kojima su se, između ostalog , Indira Levak, Ella Dvornik i Maja Bajamić prisjetile svojih najzanimljviij ski anegdota.

Iako su joj od snježnih aktivnosti draži bazeni, saune i restorani, Indira se ove zime okušala i na skijama. Za supruga Miroslava već i pancerice su, kaže, sinonim za bol, a nju, barem na početku, nisu zastrašile ni alpske padine.

''Padala sam konstantno i onda dolazi simpatični dečko od 10 godina i staje, ja se ne mogu dići, a on veli nešto na njemačkom. Trebaš pomoć, ako ti meni pomogneš, odosmo mi kvragu ja telefon u ruke, Miroslave, birtija majka'', prisjetila se Indira Levak. 

Različitih anegdota sa skijaških staza ima i Ella. Posebice ako se prisjeti onih kada je na zimovanje odlazila sa svojim roditeljima.

''Mom tati su jednom prilikom zabranili da ide na skijalište jer je pobrao cijelu školu penzionera tako da je uvijek bilo zanimljvio ići na skijanje s njima'', ispričala je Ella. 

I baš je dobro društvo, uz adrenalin na stazi, ono što skijanje mnogima čini omiljenim odmorom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

Najviše Hrvata već tradicionalno na skijanje odlazi u siječnju, iz godine u godinu taj broj raste, a ove sezone oneraspoložio ih nije ni manjak snijega na nekim skijalištima. Jer skijati je moguće čak i bez bijelog pokrivača.

Prva iskustva na skijama za svakoga su drugačija, ali uvijek su za pamćenje.
Skijale na ski simulatoru u središtu Zagreba ili na snježim obroncima, Hrvatice vole biti modno osviještene. I zato Kristina Burja priprema ski kolekciju s naglaskom na udobnosti i opuštenosti.

''Od recikliranih tkanina. Jako moderni, jako cool artikli koji se mogu nosit i ostatak godine u nekom kombiniranju. Ja nekako najviše volim kombinezone. To mi je nekako najdraže. Problem je jedino kad, ali dobro, istrpimo i to'', rekla je Kristina Burja. 

Još kada se svemu doda prava okrepa, tradicionalna zimska jela poput sarme i koja kapljica, hladna avantura vrlo lako izmami osmijeh na lice.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene