Tajnovit par

Pjevač popularnog srpskog benda prvi put o vezi s našom pjevačicom: "Pošto smo dali tu zakletvu, onda ne možemo…"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Buč Kesidi - 1 Buč Kesidi - 2 Buč Kesidi - 3 Buč Kesidi - 4 Buč Kesidi - 5 Buč Kesidi Buč Kesidi Buč Kesidi Buč Kesidi i Nika Turković Zoran Zarubica, Luka Racić, Buč Kesidi +0 Buč Kesidi Galerija

U posljednjih 30 godina Buč Kesidi je prvi srbijanski rock-bend koji je uspio u Zagrebu prodati više od 6000 karata za nadolazeći koncert. Dečkima iz Pančeva naša metropola je česta destinacija, a posebice bubnjaru Zoranu, kojeg se veže s našom pjevačicom Nikom Turković. O ljubavi i glazbi s njima je razgovarala Dorotea Filipaj iz IN magazina.

Buč Kesidi dvočlani je bend koji nazivaju novom srbijanskom rock-snagom. Zoran i Luka oduševili su cijelu regiju, a pravi boom dogodio se nakon izlaska njihova drugog albuma.

Pogledaj i ovo Nika Turković Mudro šuti, ali… Naša pjevačica ne odvaja se od kolege iz Srbije za kojeg se šuška da joj je dečko, fotografi su ih sada ulovili u izlasku u Beogradu

"Tu su onako ljudi baš počeli jako puno pjevati na koncertima i znaju tekstove pjesama i otada do danas je, evo, zanimljivo", kaže Luka Racić, gitarist i vokal benda.

Ove talentirane glazbenike povezala je i ljubav prema vesternima, odnosno najpoznatijem filmskom pljačkašu - Butchu Cassidyju.

"Na projekciji tog filma nas dvoje smo se upoznali i pričali malo o vesternima i što nam je tu zanimljivo. I onda, godinama kasnije, kad smo napravili bend i razmišljali kako da se zove, pomislili smo da Buč Kesidi zvuči dobro", ispričao je Racić.

A koliko dobro zvuče, potvrđuje činjenica da su rasprodali koncert na Šalati mjesec dana prije njegova održavanja. Kao svoju veliku prednost ističu činjenicu da su u bendu samo njih dvojica.

"Lakše je dosta za gomilu stvari, tipa organizacija proba je jedan poziv i gotovo. I to i spotovi, u tom smislu je možda prednost", ističe Racić.

Za lokaciju snimanja novog videospota odabrali su Kumrovec.

"Mislim da je već onako projekt od nekih pola godine gdje već tražimo pravu lokaciju i mislim da se ovaj ambijent vrhunski uklopio", kaže bubnjar Zoran Zarubica.

U njihovoj su publici obožavatelji svih generacija, ali ponajviše pripadnice ljepšeg spola.

"Mislim da je ostalo na tome da dobijemo jako puno poklona na koncertima. Ja imam tipa dvije košulje koje redovno nosim, to ne znam kako uspijevaju. Često budemo zaprošeni, mislim da je Luka zaprošen jedno dva puta na prethodnim koncertima", pričaju dečki.

Anegdote s nastupa rado prepričavaju, ali ljubavni život drže za sebe. Lukin status je nepoznat, dok Zorana već mjesecima povezuju sa zagrebačkom pjevačicom Nikom Turković.

"Pošto smo dali tu zakletvu da ne pričamo, onda ne možemo pričati", kratko je izjavio Zarubica.

Ali zato će se o njihovu regionalnu uspjehu još dugo govoriti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene