Europski Oscar

'To je kao bonus. Nije vam potrebno, ali lijepo je'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Berlinu su noćas dodijeljene europske filmske nagrade, popularno zvane 'europski Oscar' na kojima je bio i naš redatelj Vinko Brešan.

Prvi put u povijesti je, uz najbolji film, uručena i nagrada za najbolju komediju, u čijoj je konkurenciji bio i naš redatelj Vinko Brešan sa Svećenikovom djecom.

Pogledaj i ovo Koja je ovo država (Foto: PR) "Koja je ovo država" Izgubljen između komedije i drame, Brešanov film "pojeo" je vlastiti marketing

Crvenim tepihom prošetale su mnoge europske zvijezde među kojima je i lijepa glumica čija karijera traje već 60 godina! Catherine Deneuve poručuje: 'Pokušavajte raditi ovo što volite u glumi, kao i u životu. I to je sve!'

Vinko Brešan na dodjeli europskih Oscara: 'Jedna hrvatska komedija ušla je u 4 najbolje europske'

Španjolski redatelj Pedro Almodovar i francuska ikona Catherine Deneuve nagrađeni su za doprinos kinematografiji. 'Nagrade su poput dara. To je kao bonus. Nije vam potrebno, ali lijepo je', rekla je slavna glumica pred našim kamerama.

Osim njih, crvenim tepihom prošetali su i Diane Kruger, Christopher Lambert i mnogi drugi. Kako se više od 900 uvaženih gostiju zabavljalo na najvažnijoj europskoj dodjeli filmskih nagrada, podijelila je s nama Ivana Nanut koja je bila na mjestu događaja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene