Poznati na okupu

Ljupka Gojić otkrila zašto joj fali Japan, a Donna i Anja poslije medijskih nagađanja podržale Ivu Majoli!

Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Modna bajka Aleksandre Dojčinović oduševila je zvijezde.

Na reviji Aleksandre Dojčinović tri tenisačice najbolje su nam pokazale što znači izraz "girl power". Nakon medijskih nagađanja o tome kako naša jedina pobjednica Roland Garrosa više neće biti na čelu Fed Cup reprezentacije, tenisačice su pružile potporu svojoj izbornici.

Pogledaj i ovo showbuzz Zablistale Zajednički izlazak teniskih ljepotica: Iva, Ana i Donna u izdanjima u kojima ih ne vidimo često

''Nema govora o tome da odlazim. Ma kakvi, dok god su cure zadovoljne, ja sam uz njih. Bila sam i prije nego što sam bila izbornica Fed Cupa, od malih nogu. Uvijek su tu neke priče. Kad sam im davala šansu s 14, 15 godina, svi su govorili zašto Donna, zašto Ana, premlade su, ima boljih od njih, ali ja sam imala osjećaj da im se treba dati prilika'', priča nam Iva. 

Pored razgovora o sportu, djevojke su jedva čekale vidjeti novu kolekciju jedne od naših najomiljenijih dizajnerica. 

''Aleksandra nam radi odijela i haljine, pa nam je drago nam da je možemo podržati i ovdje'', rekle su djevojke. 

Mnogi su primijetili i da Iva izgleda bolje no ikada. 

''Pokušavam biti u teretani svaki dan, trčati 5 do 10 kilometara, ovisno o raspoloženju. Što smo stariji, kilogrami se brže nakupljaju, pa treba kontrolirati i hranu i vježbati, ali i bolje se osjećam kad vježbam. Često sam na putu, pa mi je to jedan ispušni ventil'', priča nam Iva. 

U reviji je uživala ljubiteljica mode Đurđa Tedeschi s obveznim šeširom i ekstravagantnim stajlingom.

Kao pista je poslužio jedinstveni prostor Tehničkog muzeja u Zagrebu, kojim su manekenke prošetale ljetne modele.

''Mislim da je svaki komad nosiv u svakodnevnim prilikama, na neki kožnjak, u ovo proljetno vrijeme koje dolazi'', objašnjava nam Aleksandra. Mislim da je to jedna više casual kolekcija. 

Na reviji je bila i Biserka Petrović. 

''Ja sam šivala svojim Šibenčankama dok su moja djeca bila mala'', priča nam Biserka. 

Moda uvijek veseli i Ljupku Gojić, kojoj se u prosincu iz Japana vratio i suprug Mihael. Japan i njoj zaista nedostaje, osobito u ovo vrijeme godine.
''Zato što je sada vrijeme trešnji i prijatelji mi šalju slike našeg parka gdje smo živjeli 9 godina, tako da mi to sad baš posebno fali'', kaže nam Ljupka. 

Predivan prizor japanskih trešanja u cvatu barem će djelomično nadomjestiti lijepe Hrvatice koje će na ulicama nositi Aleksandrine modele.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Balen (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Alen Balen (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Balen (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Tuga na Mirogoju: Od Alena Balena oprostila se neutješna obitelj, prijatelji i brojni kolege  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene