Kakva proslava!

SKRIVENA KAMERA Gospođa Zdenka nasamarila poznatog glumca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Bojan Navojec osvojio je naše simpatije svojih humanim djelom. Nije ni slutio da je dio velike spačke.

Glumac Bojan Navojec pristao je na zamolbu svoje kolegice Ane Begić sudjelovati u humanitarnoj akciji iznenaditi za rođendan stare i usamljene osobe. Pristojni Bojan iznenadio je baku Zdenku, ponudila ga je svim domaćim, a Bojan je bio pravi gospodin, i ne sluteći da se radi o Skrivenoj kameri.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Hvala vam lijepo', zahvalio se gospođi Bojan kada je dobio domaće hrane za jesti, iako je na tanjuru bila dlaka. Ubrzo su stvari počele ići u krivom smjeru.

Ubrzo se od torte zapalio manji požar u boravku, a Bojan se u nevjerici smijao. Gospođa se prisjetila i svog supruga, rekavši odmah kako sliči na Bojana. Potom je žena počela i plakati, a ubrzo joj je stiglo i veselo društvo. Prijatelji, tamburaši... Stan je brzo napunio, a tulum se zahuktao. Kroz bećarac, Bojan shvaća da je preveslan. Pogledajte više u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene