Hrvatska legenda

DRAMATIČNA ISPOVIJEST SLAVNOG GLUMCA 'Mislim da sam ostao živ zbog kćeri!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beogradski glumac hrvatskog podrijetla, Bogdan Diklić, imao je više od 80 upečatljivih uloga. Progovorio je o dramatičnom privatnom životu.

Iza beogradskog glumca hrvatskog podrijetla, Bogdana Diklića, 80-ak je filmova i isto toliko upečatljivih uloga. One kazališne teško je i prebrojiti. Uloga oca njemu je najvrjednija jer ga je promijenila kao čovjeka. O kćerkici Sofiji, razvodu od supruge Dijane, vremenu dok čeka novu ljubav, ali i borbi za život, legendarni glumac progovorio je za IN magazin.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajna ekipa LAŽNI SVJEDOK Serija koju jedva čekate pogledati

Prije godinu dana, Diklić se, naime, razveo od supruge Dijane Marojević. Razvod dosad nije komentirao. Kaže, nije želio jer je čuo mnogo neistina vezanih uz tu intimnu priču. 'Imamo predivan odnos, moja bivša supruga i ja, mi smo roditelji, mi smo i dalje roditelji. I to nema veze sa.. Apsolutno nikakve. I ne držimo se onog, sudskog onog svaki drugi vikend, ne', priča Diklić.

'Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda kad shvatite da niste centar svijeta. Da bezuslovno volite', dodaje slavni glumac. Uvjeren je da se sve događa s razlogom. U lipnju 2009. završio je u bolnici nakon srčanog udara. Nažalost, bio je to tek početak, jer su uslijedila još dva: 'Imao sam zadravstvenih tegoba visokog rizika i to po treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje kćeri, da je tako rješeno gore', priča.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene