Tamburica i violina

Seve udružila snage s atraktivnim 'Učiteljicama' - Pjevaju 'Generale'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tri mlade i talentirane djevojke Ana Vurcer, Matea Tisaj i Silvia Ivić okupile su se pod zajedničkim nazivom 'Učiteljice' i u posljednjih nekoliko mjeseci podignule cijelu regiju na noge.

Ovo su Učiteljice, mlade i talentirane glazbenice i pjevačice koje polako, ali sigurno osvajaju domaće estradno nebo. Samo jedna članica, violinistica Ana, učiteljica je razredne nastave u osnovnoj školi u Ljubljani. Matea i Silvija posvećene su pjevanju i glazbi. A zanimljivo je i to da su se djevojke upoznale tek na audiciji za ovaj ženski bend.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Andrea Andrassy nakon što je pobijedila kao Severina: 'Stekla sam veliko poštovanje prema njoj'

 

'Mislim da je to nešto novo na ovim prostorima, u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, općenito na nekom Balkanu. I mislim da su nas ljudi dobro prihvatili kao nekakav spoj. I da im je to nešto novo definitivno', kažu atraktivne Učiteljice. S obzirom na to da su se na sceni pojavile u isto vrijeme kao i bend Ministarke, usporedbe su bile neizbježne. Mlade glazbenice znaju da na sceni, baš kao i u školi, ne prolaze muljaže. A da su doista drugačije, pa i od Ministarki, dokazat će svojom novom pjesmom i videospotom. Kao i djevojke s kojima ih uspoređuju, novi uradak snimile su upravo sa Severinom.

'Dosta smo bile uzbuđene zbog toga, jer Severina je ipak velika zvijezda, ali sve je išlo po planu, i Severina nas je dobro prihvatila, bilo je veselo, smijale smo se, družile'
, otkrile su nam djevojke.

Pogledajte i cijeli intervju u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene