Odnedavno slobodna

Ekskluzivno otkrila: "Ni jedna se žena nikad ne bi smjela osjećati kao broj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara poručila je u singlu "Žena, a ne broj" da se žene nikad ne bi smjele osjećati kao druge.

Uz neke muškarce žene se osjećaju kao samo još jedan broj u nizu. Takvima se u novoj pjesmi grupe "Magazin" suprotstavila Andrea Šušnjara, poručivši im "Žena, a ne broj". Povjerila nam je je li se uz nekog i sama tako osjećala, kakve je uspomene vežu za njen prvi nastup te bi li voljela još jednom otići na Eurosong.

Pogledaj i ovo In Magazin: Andrea Šušnjara - 4 ''neću ih ostaviti na cjedilu'' Andrea Šušnjara o odlasku iz grupe Magazin: ''To mi je u planu, sad kad će se to izrealizirati, moramo vidjeti''

"Mislim da je jako bitno da se ni jedna žena nikad ne bi smjela osjećati kao broj i to je poruka ženama i muškarcima. Jer ako ja osobno ne mogu preći preko nečega, to je onda prevara i to je spoznaja da postoji još neka druga žena", priča Šušnjara. Ovo je tema nove pjesme "Žena, a ne broj" Grupe Magazin za koju su snimili i videospot.

Prisjetila se na snimanju Andrea i dana kada je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu te dana kada je nastupila na Dori. Iako je okusila čari Eurosonga, danas tu avanturu smatra prevelikom odgovornošću, pa se na tako nešto ne bi ponovno odlučila. Prisjetila se i zanimljivih uleta koje je doživjela kao pjevačica Magazina, no ništa od toga nije upalilo. Nakon duge veze, Andrea je sigurna u kvalitete koje njen partner treba imati. "Osim fizičkih - mora biti dobar, pošten, ne smije lagati, ne volim dvolične ljude, ne volim laž i naravno da ja moram biti jedna jedina", zaključila je Šušnjara. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene