Ima i poruku za Severinu!

Zgodni Mostarac iskreno o tome kako se djevojka nosi s njegovim obožavateljicama: ''A što će, potpuno je razumijem!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Adi Šoše - 3 In Magazin: Adi Šoše - 4 In Magazin: Adi Šoše - 3 In Magazin: Adi Šoše - 5 In Magazin: Adi Šoše - 7 In Magazin: Adi Šoše - 2 In Magazin: Adi Šoše - 1 In Magazin: Adi Šoše - 2 In Magazin: Adi Šoše - 1 In Magazin: Adi Šoše - 4 +20 In Magazin: Adi Šoše - 5 Galerija

Iza sve popularnijeg mladog pjevača Adija Šoše godina je iz snova. Hitom ''Najljepši cvijet'' ovaj mostarski slavuj pokorio je klubove i advente u Hrvatskoj. Na njegovu rasprodanom koncertu na solinskoj Gradini bio je i Gordan Vasilj.

Miljenik žena Adi Šoše, svojim je vrhunskim glasom razgalio dvije tisuće oduševljenih obožavatelja na rasprodanom koncertu na solinskoj Gradini. Mladi Mostarac trenutačno je toliko tražen da nastupa čak četiri puta na tjedan.

"Što sam tražio, to sam dobio. Što ću sad? Čuvam se koliko god mogu, ali ne možeš izbjeći viruse. Tako da se već dva tjedna borim s grlom, kašljem i kihanjem. Nisam dobro, ali valjda ću preživjeti", našalio se Adi.

Vrata širom cijele regije, a najviše Hrvatske, otvorila mu je balada ''Najljepši cvijet'', koju je izveo na Melodijama Jadrana i koju je publika prigrlila na prvo slušanje.

''Pjesma je to koja po nekom nepisanom pravilu ne bi trebala napraviti bilo kakav uspjeh u današnje vrijeme, jer je tako neko čudno vrijeme došlo. Ali, eto, napravila je. To Bože! Tako da kad bi svaka prošla kao 'Najljepši cvijet' iš, gdje bi mi bio kraj'', zaključio je Adi.

Kad ovaj zgodni 31-godišnjak izađe na pozornicu, djevojke i žene doslovce vrište i plaču, a nerijetko mu doleti i poneki grudnjak. Na pitanje kako se djevojka nosi s njegovim obožavateljicama, Adi iskreno odgovara.

''Ljubomorna je, a što će, potpuno je razumijem. Malo previše pažnje imam. Možda i više nego što sam zaslužio, valjda će preživjet sve ovo", zaključio je.

Nedavno je, prvi put, priznaje, doživio i jedno neugodno iskustvo na svojem koncertu.

''Pa malo se napila žena, tražila neku pjesmu koju mi nemamo u repertoaru. Ja rekoh ne znam tu pjesmu. Kaže ona: 'pa kako ne znaš, to je hit. Kad završiš nastup, vidjet ćeš ti nakon svirke'. Ja kažem, što ti je ženo, nisam ti ništa napravio, smiri se. Ali nije me prebila na kraju. Dobro je ispalo", ispričao je Adi.

A nevjerojatno talentiranog pjevača je prije desetak dana javno pohvalio i Gibonni.

''Gibonni je jedan od mojih uzora, mislim čovjek čiju karijeru pratim i čiju karijeru bih htio imati koliko-toliko. Hvala što mi vjeruješ Gibonni, hvala ti od srca. Nevjerojatno mi je to, puno mi znači", priznao je Adi.

Adijevi snovi polako, ali sigurno, postaju stvarnost pa će svjetlo dana 29. siječnja napokon ugledati dugoočekivani videospot za duet s Tonyjem Cetinskim, napravljen pomoću umjetne inteligencije.

''I spot smo napravili, a još se nismo vidjeli. Ja ne znam, ovo je SF čovječe, majke mi. Ja pucam neke robote. Moram priznati da nisam ni ja skužio tematiku spota. Ima akcije, bježimo od nekih robota'', otkrio je.

A da ima priliku za muško-ženski duet, evo koga bi odabrao.

''Severina. Super je vokal i mislim da je kao osoba jako cool. Sad koliko bi se mi uklopili. Ona malo stilski flertuje s puno različitih stilova koji meni nisu bliski. Ali zašto ne neka balada ako ispadne. Severina, samo me zovni'', poručio je Adi Severini.

Najveća potpora u karijeri mu je, naravno, njegova obitelj, koja, kaže, nema dlake na jeziku.

"Oni su najveći i najgori kritičari svih vremena. Kad god im pustim pjesmu kažu 'joj, što si ovo snimio, ova ti je malo pretužna, daj nešto malo veselije'. Otac kaže 'pa imao si i boljih'. Razvališe me'', požalio se Adi u šali.

Ipak, nova pjesma ''Ruža'', koju će objaviti uskoro, svidjela se čak i njegovim roditeljima. Kako mu je krenulo, 2024. vrlo lako mogla bi biti baš njegova godina. Sretno, Adi!

''Sretna Nova godina svim gledateljima In Magazina. Puno vas voli i pozdravlja vaš Adi Šoše'', poručio je Adi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 +25 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović zbog incidenta prekinula koncert, evo što ju je izbacilo iz takta: "Nađite je i je*ite joj vi mater poslije, ok?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 4 +25 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Aleksandra Prijović iznenadila sve novim imidžem, a u dekolte do pupka nitko nije prestao gledati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene