djevojke luduju za njim

Znamo ga kao impulzivnog pljačkaša s malih ekrana, a u stvarnosti je zaveo dvije kolegice iz hit-serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jaime Lorente u seriji "La casa de papel" glumi Denvera, a na setu te serije upoznao je svoje dvije djevojke.

Španjolski glumac i maneken Jaime Lorente proslavio se zahvaljujući uspješnim serijama, a najpoznatiji je po ulozi Daniela "Denvera" Ramosa u hit-seriji "La casa de papel" čije su posljednje epizode objavljene prije nekoliko dana.

Pogledaj i ovo showbuzz uskoro stiže! Novi brutalni trailer serije "La Casa de Papel" obećava spektakularni završetak, a zadnja sezona po nečemu će se razlikovati od prethodnih

Zgodni Denver ovih dana slavi 30. rođendan, a glumac rođen u španjolskoj Murciji odrastao je sa starijom sestrom Julijom te je završio Dramsku akademiju prije nego što je krenuo i službeno u glumačke vode.

Dugo je godina glumio na kazališnim daskama prije nego što je dobio prvu ulogu u televizijskoj seriji "El secreto de Puente Viejo". Od 2017. godine glumio je Denvera u svjetski popularnom hitu "La casa de papel", a ta mu je uloga kao i ostatku kolega potpuno promijenila život. Pojavio se i kao Nano u seriji "Elite" koja se također emitirala na Netflixu, a reda uspjeh za uspjehom posljednjih nekoliko godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El chaval (@jaimelorentelo)

Lorente je dvije godine bio u vezi s kolegicom Marijom Pedrazo s kojom je glumio u "La casa de papel" i "Elite", a par je prošle godine objavio da su prekinuli. Iako se počelo šuškati neko vrijeme i da su se zaručili, njihova ljubav na žalost nije uspjela.

Glumac je od prošle godine u vezi s kostimografkinjom Martom Goenagom, koju je upoznao dok su zajedno radili na seriji "La casa de papel", a par je prije mjesec dana dobio kćerkicu. Jaime Lorente inače ne voli previše detalja o privatnom životu dijeliti s javnosti, no jednom je prilikom rekao kako mu je jasno da se sve promijenilo otkako je utjelovio Denvera.

Glumca inače na Instagramu prati preko 14 milijuna ljudi, a obožavateljice diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju svaku njegovu novu objavu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +2 Ana Rucner Nekad i sad Procurile fotke Ane Rucner stare 16 godina, izgledala je potpuno drugačije prije nego što se udala za Vladu Kalembera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene