OBARA REKORDE GLEDANOSTI

Redatelj mega-hita gubio je zube od stresa, a nije zaradio ni približno koliko je trebao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hwang Dong-hyuk, redatelj korejske hit-serije "Squid Game" progovorio je o svom ugovoru s Netflixom.

"Squid Game" je hit-serija korejskog redatelja Hwanga Dong-hyuka koja je pokorila rekorde gledanosti na popularnom streaming servisu, Netflixu. Smatra se da ju je pogledalo 142 milijuna ljudi, što je dvostruko više od dotadašnjeg rekorda, serije "Bridgerton".

Pogledaj i ovo Serija ''One Day'' - 4 Jeste li ju već pogledali? Rone se suze zbog ove serije: ''Nikad nisam toliko plakala, obožavam svaku minutu''

U krvavoj seriji natjecatelji se bore u izmišljenoj ubojitoj igri za 30 milijuna dolara. Neki bi rekli da redatelj mega-hita sad ima barem toliko, no Guardian saznaje drugačije.

"Nisam toliko bogat, ali imam dovoljno da prehranim obitelj. Netflix mi je platio prema originalnom ugovoru. Tad nismo očekivali da će serija postići ovoliki uspjeh.", priznao je Hwang Dong-hyuk kojem je, tijekom snimanja serije, od stresa ispalo šest zuba.

"Snimanje je bilo fizički, mentalno i emocionalno iscrpljujuće jer sam stalno imao nove ideje pa smo se često vraćali na snimljene epizode i prepravljali ih.", opisao je Hwang.

Devet epizoda serije produkcija Netflixa platila je 138.5 milijuna kuna, a nakon što je seriju pogledalo toliko ljudi, procjenjuje se da je Netflix zaradio skoro šest milijardi kuna.

"Squid Game" Netflixu je također donio četiri i pol milijuna novih pretplatnika.

Svaka epizoda serije "Squid Game" donosi krvavo nasilje, a producenti su tradicionalne igre poznate svima pretvorili u borbu za preživljavanje. Radnja serije vrti se oko ovisnika o kockanju Seounga Gu-huna kojeg je utjelovio Lee Jung-jae i njegova prijatelja iz djetinjstva, propalog bankara Choa Sang-wooa, kojeg je utjelovio Park Hae-soo.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene