Hmm

Serija o kultnoj snimci seksa ugledala svjetlo dana, a svi pričaju o bizarnim scenama koje baš i nisu očekivali: "Isplatilo se ostati budan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Pam & Tommy" premijerno je prikazana u Americi i podigla je puno prašine kod gledatelja, ali i kritičara.

Dugoočekivana američka serija "Pam & Tommy" konačno je stigla na male ekrane, a o prvim scenama nitko ne prestaje pričati i već je podigla prašinu kod gledatelja, i to ponajviše zahvaljujući scenama u kojima se glumci pojavljuju u potpunosti razgolićeni.

Pogledaj i ovo showbuzz stali joj na žulj! Pamela Anderson ismijala glumicu poznatu po aferi sa oženjenim kolegom: "Cijela stvar je vic"

U seriji o turbulentnoj vezi Pamele Anderson i Tommyja Leeja naslovne uloge igraju Lily James i Sebastian Stan, kojima skidanje pred kamerama nije predstavljalo nikakav problem.

Tako u jednoj sceni Tommy razgovara sa svojim spolnim organom zbog halucinacija koje su izazvale teške droge, a njegovi ga intimni dijelovi upozoravaju na sklonost zaljubljivanju u žene, dok se u drugima u prvom planu nalaze Pameline bujne grudi i golo tijelo. 

"Probudite me kada ovo završi", "Isplatilo se ostati budan zbog ovoga", "Oprostite, što je ovo", "Ovo je vulgarno", "Pobijedili ste", neki su od komentara gledatelja.

Prve epizode serije kritičari su dočekali dosta mlačno, a prema pisanju Daily Maila, jedino su pohvalili Lilyne i Sebastianove pojedinačne izvedbe, dok su kritizirali nedosljedan ton serije. Činilo se da je to veliki problem za kritičare, a nije im se svidjelo ni to što serija uopće nije dobila odobrenje Pamele i Tommyja.

Inače, Lily je na setu nosila umjetne gudi kako bi što bolje utjelovila bivšu Playboyevu zečicu, a iako se cijeli svijet čudi njihovoj nevjerojatnoj sličnosti, Pamela o glumici i seriji nema baš najbolje mišljenje.

"Nema nikakvu namjeru gledati tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tommyja i ne želi ih upoznati. Ona i njezina obitelj misle da je to jadan show. Cijela stvar je njima vic", izjavio je Pamelin bliski prijatelj za magazin The Sun.

Serija koja će se prikazivati na streaming servisu Hulu prati priču o snimci seksa koju je iz Pamelina i Tommyjeva doma ukrao električar i prodao je na internetu, da bi se brzo zatim proširila diljem svijeta.

Zvijezda serije "Spasilačka služba" i bubnjar benda Mötley Crüe vjenčali su se nakon što su se poznavali samo 96 sati i u braku su bili od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona i Dylana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene