brdo emocija!

''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Prijatelji" vratila se na male ekrane posebnom epizodom, a slavna šestorka otkrila je publici neke nepoznate detalje najomiljenijeg sitcoma.

Dugoočekivana posebna epizoda legendarnih "Prijatelja" stigla je na male ekrane, a 17 godina nakon završetka popularne serije obožavatelji su jedva dočekali pogledati kako slavna šestorka izgleda danas te što su pripremili publici.

Pogledaj i ovo Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zna se i o kome je riječ Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Courteney Cox (Monica Geller), Jennifer Aniston (Rachel Green), Matthew Perry (Chandler Bing), Matt LeBlanc (Joey Tribiani), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) i David Schwimmer (Ross Geller) okupili su se u dobro poznatom studiju Warner Brosa u kojem se serija originalno snimala te su večer ispunili smijeh, suze i sve između.

"Prijatelji" su neosporno jedna od najpopularnijih serija u povijesti, a 10 sezona i 235 epizoda publika još danas gleda ispočetka. Novu epizodu komentirali su obožavatelji diljem svijeta čim je ugledala svjetlo dana, a u njoj se između ostalih pojavljuju David Beckham, Lady Gaga, Justin Bieber i Cindy Crawford.

Specijal je sniman tijekom tri dana pored legendarne fontane koje se svi sjećaju iz najavne špice serije, a razgovor je vodio James Corden. Sve zvijezde serije jedva su suzdržavale svoje emocije kada je snimanje započelo, a Jennifer Aniston i Courteney Cox očigledno su bile izvan sebe od sreće što su ponovno na starom setu sa starom ekipom.

David Scwimmer priznao je kako je tijekom snimanja prve sezone serije bio zaljubljen u Jennifer Aniston, a nije ni ona skrivala da joj se sviđao.

Nikada nisu otišli dalje od toga jer su kolege, no Jennifer je komentirala kako je s njim razgovarala uoči snimanja scene u kojoj se Ross i Rachel prvi put poljube.

"Bilo bi bezveze da se prvi put poljubimo tijekom snimanja za televiziju. Ipak, prvi put smo se poljubili u tom kafiću. Sviđali smo se jedno drugome, no to smo kanalizirali kroz likove Rachel i Rossa", komentirala je Aniston.

Posebna epizoda "Prijatelja" publici je otkrila neke nikad viđene detalje, glumci su 17 godina nakon završetka serije priznali u kakvim su bili odnosima, a s nostalgijom su se prisjetili i najvećih dana svoje karijere.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene