jesu li i vas osvojili?

Između njih je odlična kemija, iako su samo prijatelji, a publika ih obožava gledati zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drew Barrymore i Adam Sandler dosad su zajedno snimili tri filma, a sve je počelo s romantičnom komedijom "Luda vjenčanja" iz 1998. Adam utjelovljuje par s prijateljicom na filmskom ekranu.

Publika obožava ili mrzi komedije Adama Sandlera i filmski kritičari nisu mu naklonjeni, no njegovo se bogatstvo procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu. 

Pogledaj i ovo Adam Sandler osvojio dodatne simpatije Brižan potez holivudske zvijezde oduševio je javnost, zaustavio je sve kako bi pomogao obožavatelju u nevolji!

U prosjeku zaradi 20 milijuna dolara na svakom svom filmu i u glumačku postavu voli uključiti svoje prijatelje. Među njima je i Drew Barrymore, s kojom je prvi put glumio u romantičnoj komediji "Luda vjenčanja" iz 1998. 

Film je ostvario uspjeh i uz svoj budžet od 18 milijuna dolara zaradio je oko 123 milijuna dolara na prikazivanjima u kinima diljem svijeta. Adam i Drew su kao likovi Robbie i Julia dobro dočarali kemiju i osvojili srca publike. 

Nakon tog filma Sandler i Barrymore u svakom su desetljeću zajedno snimili jednu komediju. Glumci su 2004. odigrali glavne uloge Henryja i Lucy u "50 prvih poljubaca", koji je oduševio publiku i zaradio oko 198 milijuna dolara, no i budžet za snimanje bio je veći, 75 milijuna dolara. 

Drew i Adam zajedno su snimili posljednji film 2014., a riječ je o romantičnoj komediji "Obiteljski kaos", koji je ostvario dobru zaradu od 128 milijuna dolara, dok je u njega uloženo 45 milijuna dolara. S obzirom na njihovu filmsku povijest, mnogi smatraju da kada se normaliziraju snimanja, možemo ponovno očekivati da će Barrymore i Sandler surađivati. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

Zanimljivo je i kako unatoč tome što je Adam nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja, njegovo bogatstvo puno veće od Drewina, koja se od malih nogu bavi glumom. Posebno se pamti njezina uloga Gertie u filmu "E.T." kada je imala sedam godina. 

Glumičina imovina se procjenjuje na 125 milijuna dolara, a trenutačno ima svoju emisiju "The Drew Barrymore Show" na CBS-u. Sandler u isto vrijeme ima unosan ugovor sa streaming servisom Netflix. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene