Što vi mislite?

Danas ima 74 godine i slovi kao obožavateljica estetskih zahvata, ali kune se da je sve prirodno i otkriva u čemu je njezina tajna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzanne Somers u jednom od posljednjih intervjua je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda, za koji mnogi sumnjaju kako nije prirodan.

Američka glumica Suzanne Somers bila je jedna od najpoznatijih i najomiljenijih plavuša tijekom 70-ih godina i to zahvaljujući sitcomovima "Three's Company" i "Step by Step" koji su joj donijeli svjetsku slavu, a tri desetljeća kasnije i dalje ima svoje vjerne obožavatelje.

Pogledaj i ovo Suzanne Somers i Alan Hamel U tome je bila tajna Sveukupno su bili zajedno čak 55 godina, a bez problema su javno govorili što je bilo potrebno da bi tako dugo opstali

No ono čime najviše privlači je njezin izgled, za koji se 74-godišnja Suzanne kune da je prirodni i sada je odlučila progovoriti u čemu se krije njezina tajna, iako su mnogi uvjereni da je posegnula za estetskim operacijama. Naime, u intervjuu za magazin "Park" otkrila je kako jede samo organsku hranu, a svježe začinsko bilje koristi kao lijek.

"Kao da je priroda znala da ćemo cijelo vrijeme biti bombardirani kemikalijama. Unošenje antioksidansa kroz hranu pomaže mi u njihovu uklanjanju", izjavila je i dodala kako voli svježe začinsko bilje poput ružmarina, majčine dušice, metvice, kurkume, vlasca, kima i cimeta.

Kao jedno od omiljenih jela navodi organsku piletinu s maslinovim uljem, ružmarinom, majčinom dušicom i morskom solju.

"Kada jedem taj obrok, mislim da je poput nekog zdravog lijeka. I k tome je još preukusno", izjavila je.

Inače u pedesetima Suzanne je dijagnosticiran rak dojke zbog čega se okrenula zdravoj prehrani.

"Moram priznati da otkad sam prigrlila zdravlje, uživam kao nikad u životu. Sviđa mi se kako izgledam, sviđa mi se moja energija. Imam perspektivu i mogu vam reći da starenje može biti nevjerojatno ako mu tako znate pristupiti", poručila je Suzanne.

Suzanne ne voli govoriti o estetskim zahvatima kojima se navodno podvrgnula, ali prema procjenama liječnika bila je na nekoliko faceliftinga, podizanju obrva, operaciji nosa, ubrizgavanju botoksa te je stavljala filere u usne.


Od 1977. godine je u sretnom braku s 83-godišnjim voditeljem Alanom Hamelom, a i danas su omiljeni par gdje god da se pojave. Prije Alana, Suzanne je bila udana s Bruceom Somersom s kojim je dobila i sina Brucea Somersa Juniora.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) +8 Natalia Vodianova (Foto: AFP) Celebrity Rodila je petero djece, ali kada zakorači na modnu pistu postaje njezina vladarica i toj se ljepoti svi dive!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene