Bila je okružena najbližima

Dan prije svog rođendana preminula glumačka zvijezda iz serija koje smo svi gledali, tužnu vijest potvrdio je glasnogovornik

Suzanne Somers Suzanne Somers Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Suzanne Somers - 4 Suzanne Somers - 11 Suzanne Somers - 12 Suzanne Somers - 13 Suzanne Somers - 1 Suzanne Somers - 5 Suzanne Somers - 2 Suzanne Somers - 3 Suzanne Somers - 6 Suzanne Somers - 7 +9 Suzanne Somers - 8 Galerija

Glumica koju smo gledali u seriji ''Three's Compay'' i ''Korak po korak'' preminula je dan prije svog 77. rođendana.

Suzanne Somers izgubila je dugogodišnju bitku s rakom, samo dan prije svog 77. rođendana.

Glumica je umrla u nedjelju rano ujutro, rekao je dugogodišnji glasnogovornik zvijezde, R. Couri Hay.

''Suzanne Somers preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. listopada. Živjela je s agresivnim oblikom raka dojke više od 23 godine'', rekao je.

''Suzanne je bila okružena svojim voljenim suprugom Alanom, sinom Bruceom i najbližom obitelji.''

Njezina obitelj sutradan se trebala okupiti kako bi proslavili glumičin 77. rođendan, no tužna vijest njihove je planove pokvarila.

''Umjesto toga, slavit će njezin izvanredan život i zahvaliti njezinim milijunima obožavatelja i sljedbenika koji su je jako voljeli. Privatni obiteljski ispraćaj održat će se ovaj tjedan, a spomendan će uslijediti sljedeći mjesec'', zaključio je.

Prijatelji zvijezde serije ''Three’s Company'' rekli su za Page Six da je preminula pored svog supruga Alana Hamela.

''Umrla je u svom novom sasvim domu u Palm Springsu, u snu sa svojim voljenim mužem kraj sebe'', rekli su.

Drugi izvor rekao je da je Hamel svojoj supruzi s kojom je bio 46 godina dao rođendanski poklon malo prije nego što je umrla.

''Bila su to rukom pisana ljubavna pjesma umotana u njezine omiljene ružičaste božure'', otkrili su.

Zvijezdi serije "Korak po korak" prvi put je dijagnosticiran rak dojke u 50-ima nakon što se borila s rakom kože u 30-ima i preboljela dvije hiperplazije u 20-ima, objasnio je Hamel.

''Živim s rakom od svojih 20-ih. I svaki put kad se pojavi, nastojim mu uzvratiti'', rekla je Somers za Entertainment Tonight u srpnju.

"Dajem sve od sebe da ova podmukla bolest ne kontrolira mene", dodala je.

Tragična vijest da je umrla došla je manje od tri mjeseca nakon što je Hamel za Page Six rekao da se TV ikoni vratio rak dojke.

Suzanne je svoj trag ostavila u brojnim serijama i filmovima poput ''Američkih grafita'', ''The Ropersa'', ''She's Sheriff'' i drugih.
Iza nje je ostao sin Bruce Somers Jr.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose - 15 Demi Rose - 6 Demi Rose - 7 Demi Rose - 9 +28 Demi Rose - 13 Celebrity Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 4 +26 Sofia Vergara - 3 Celebrity Kolumbijska ljepotica opet je objavila golišavu fotku pa otkrila bez čijeg dodira ne može!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene