A nekad je gladovala

Rodila je petero djece, ali kada zakorači na modnu pistu postaje njezina vladarica i toj se ljepoti svi dive!

Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova (Foto: AFP) Natalia Vodianova (Foto: AFP) Natalia Vodianova (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) +2 Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Galerija

Natalia Vodianova zablistala je na reviji modne kuće Balmain gdje su se svi divili njezinom mladolikom izgledu i besprijekornoj liniji.

Ruska manekenka Natalia Vodianova bila je jedna od glavnih zvijezda revije modne kuće Balmain u Parizu, a koju je nosila uz slavne kolegice Naomi Campbell, Carlu Bruni i Millu Jovovich.

Pogledaj i ovo Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Moderna Pepeljuga Odrasla je u teškom siromaštvu, danas ima milijune, a bivši muž zbog njezine je bešćutnosti završio na liječenju

38-godišnja Natalia blistala je u najnovijim kreacijama slavne modne kuće i plijenila sve poglede obožavatelja iz publike koji su se divili njezinoj besprijekornoj liniji koju i nakon pet poroda održava bez problema. Ovog puta naglasila ju je u ultrakratkoj bež haljini koja joj je pristajala kao salivena, a do izražaja su naravno došle i njezine vitke noge.

Može se reći da Natalia danas živi život kao iz bajke, no nije uvijek tako bilo. Naime, ova je ljepotica rođena u jednom ruskom selu, a djetinjstvo je provela u velikom siromaštvu. Radila je na tržnici gdje je prodavala voće i povrće, no tamo ju primijetio jedan modni agent koji ju je uveo u svijet mode. Sa samo 17 godina već je živjela u Parizu, a tri godine kasnije njezino se bogatstvo procjenjivalo na 20 milijuna dolara.

Iza nje je brak s poduzetnikom Justinom Portmanom, od kojeg se razvela 2011. godine i s kojim je dobila troje djece. Justinu je razvod toliko teško pao da je zbog toga završio na rehabilitaciji.

"Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovno budemo obitelj", otkrio je jednom prilikom povrijeđeni milijunaš, no Natalia je nakon njega uplovila u vezu s milijarderom Antonijem Arnaultom, s kojim je danas u sretnom braku i rodila mu je dvoje djece.

Inače, Antoine je sin Bernarda Arnaulta osnivača LVMH, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na više od 80 milijardi dolara i među najbogatijim je ljudima na svijetu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Marko Grubnić - 7 Celebrity Grubnić podijelio veliku novost o kojoj je dugo morao šutjeti, među prvima mu je čestitala Nives Celzijus!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene