Ruska Pepeljuga

Ljepotom se izvukla iz teške bijede, a sada će se udati za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu

Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Getty) Natalia Vodianova (Foto: AFP) +0 Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Galerija

Natalia Vodianova 2011. godine rastala se od aristokrata Justina Portmana te se zaljubila u Antoinea Arnaulta, a sada će i oni stati pred oltar.

Natalia Vodianova, 37-godišnja Ruskinja koja je svijet pokorila svojom ljepotom i postala jedan od najprepoznatljivijih modela 2000-ih, uspjela se izvući iz teške bijede i siromaštva zahvaljujući svom izgledu, a danas su dani oskudice daleko iza nje. 

Pogledaj i ovo Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Od tržnice do aristokracije Dok je bivši suprug aristokrat javno tugovao za njom, ona je već bila u vezi s drugim milijarderom

Djetinjstvo je provela radeći na tržnici, a tamo ju je primijetio modni agent koji ju je uveo u svijet mode te joj s godinama omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo sanjati. Natalia se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 milijuna dolara.

Titula jedne od najplaćenijih manekenki svijeta uvela ju je u svijet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Justina Portmana, s kojim ima i troje djece. 

Njihov brak potrajao je devet godina, a Justin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon prekida morao potražiti stručnu pomoć zbog psihičkog sloma koji je doživio zbog rastave od ljepotice. 

Natalia je pak smjelo krenula dalje sa životom, a čini se kako je sad ponovno pronašla pravu ljubavnu sreću. Naime, već 2011., kada se i razvela, se zaljubila u milijardera Antoinea Arnaulta, s kojim sada ima i dvoje djece. Par je danas jednako, ako ne i više zaljubljen kao i prvog dana pa su se upravo i zaručili. 

Antoine je inače vlasnik luksuznog brenda Berluti te sin Bernarda Arnaulta, osnivača LVMH-a, francuskog multinacionalnog konglomerata koji ispod sebe ima brojne luksuzne brendove. Arnaultovo se bogatstvo procijenjuje na 84 milijarde dolara, što ga čini trećim najbogatijom čovjekom na svijetu. 

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene