ne sliči sebi

Suprug fatalne ljepotice šokira drastičnom transformacijom, dok se ona skriva od javnosti, on se ne prestaje pokazivati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danny Elfman potpuno je promijenio imidž i ne prestaje šokirati transformacijom, dok se njegova supruga Bridget Fonda krije od javnosti.

Skladatelj Danny Elfman (68), za razliku od svoje supruge, bivše glumice Bridget Fonda (58), ne skriva se od javnosti, no posljednjih ga je godina sve teže prepoznati.

Nakon što je većinu života njegovao neupadljiv, klasični stil, odlučio se na drastičnu transformaciju, a svojim novim imidžom ne prestaje šokirati. Osim što je tijelo ukrasio brojnim tetovažama, nekad uredno počešljanu kratku kosu sada je pustio da naraste i nosi je raščupanu te ima puno upadljiviji stil odijevanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danny Elfman (@dannyelfman)

I dok se Dannyja često može vidjeti na svečanim događajima, a redovito objavljuje i svoje fotografije na Instagramu, njegova supruga nedavno je snimljena u javnosti prvi put nakon 12 godina.

Bivša holivudska miljenica viđena je društvu supruga i njihova 17-godišnjeg sina Olivera, a na fotografijama je neprepoznatljiva.

Nekad vitka plavokosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, i to zbog nekoliko desetaka kilograma koje je prikupila tijekom godina, prosijede kose i naočala za vid koje nosi na transformiranom licu.

Bridget je posljednji put u javnosti snimljena 2009. godine na premijeri Tarantinova filma "Nemilosrdni gadovi", i to nakon što se povukla iz Hollywooda kako bi se posvetila obiteljskom životu. Sa suprugom Dannyjem u braku je od 2003. godine i Oliver im je jedino zajedničko dijete, dok on ima još dvije kćeri, 43-godišnju Lolu i 38-godišnju Mali.

Kako je Danny izgledao prije i koliko se promijenio posljednjih godina, pogledajte u galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene