još je prekrasna

Naša bivša manekenka ljepotom je osvojila cijelu Europu, a onda se povukla iz javnosti i sve iznenadila kad je postala majka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvina Meler nekad je bila nezaobilazno lice na svim važnim društvenim događajima, no zadnjih godina živi potpuno drugačijim životom, daleko od očiju javnosti.

Nekadašnja karatistica, model i avanturistica, Dvina Meler, svojevremeno je plijenila veliku pozornost javnosti svojim manekenskim i sportskim uspjesima.

Osvojila je nekoliko zlatnih odličja u karateu, a 1998. godine postala Miss Sporta Hrvatske i Europe. Sudjelovala je i u poznatom showu "Farma" 2008. godine i bila na korak do pobjede, no ipak ju je odnio pjevač Rafael Dropulić. Bivša manekenka je poznata i po svojem avanturističkom duhu i tome što je proputovala brojne zemlje.

Sada su se pojavile njezina fotke s dodjele Hrvatskog modnog Oscara 2006. godine, dok je još bila nezaobilazno lice na svim važnim društvenim događajima, no zadnjih godina živi potpuno drugačijim životom, daleko od očiju javnosti.

Dvina je u ožujku 2018. godine iznenadila sve kada je na Facebooku objavila da je rodila sinčića Tristana, jer se nije ni znalo da je trudna. Dječaka je dobila u dugogodišnjoj vezi s Darkom Dovedanom. "Najponosnija mama na svijetu", napisala je tada.

Avanturistički duh je zadržala i 2016. je pokrenula Udrugu za promicanje kulture, kulturnih programa i prijateljstava među zemljama imena Kairos. Tada je rekla da joj je cilj proputovati sve države svijeta, a fotke sa svojih putovanja redovito objavljuje na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dvina Meler 🌎 (@dvina_meler)

Kako je Dvina izgleda u danima najveće slave i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela In Magazin: Domenica Žuvela - 4 In Magazin: Domenica Žuvela - 1 +6 Domenica Žuvela - 4 Celebrity Domenica nam je otkrila kako ju je Hana Huljić odabrala za kumu i što misli o Graši: "Spojilo se dvoje najboljih ljudi koje poznajem"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene