dobra stara vremena

Ove poznate ljepotice prije 15 godina su žarile i palile domaćim tulumima pa su nestale iz javnosti, a evo gdje su danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 15 godina je teško bilo zamisliti tulume bez Maje Cvjetković, Antee Kodžoman, Aleksandre Grdić i Fani Stipković, a ove dame danas žive potpuno drugačijim životom.

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković (35) posljednjih godina živi daleko od očiju javnosti, a po mnogima naša najljepša misica prije 16 godina je žarila i palila scenom. Bila je česti gost domaćih tuluma, baš kao i Aleksandra Grdić, Fani Stipković te Antea Kodžoman. Naše slavne ljepotice danas žive potpuno drugačijim životom, a mnoge od njih povukle su se u udobnost obiteljskog života. Provjerili smo gdje su danas.

Pogledaj i ovo Fani Stipković - 4 Sretnija je no ikad Fani Stipković progovorila je o majčinstvu pa priznala: ''Trudnoća me iznenadila, a prije toga bilo mi je važno da...''

Prije nekoliko dana objavljeno je kako će suprug Maje Cvjetković, Andrija Kević, postati djed. Kći koju ima iz prvog braka uskoro rodit će djevojčicu, ispričala je Maja za 24 sata te je priznala i kako se veseli što će i ona postati baka. Maja se za 20 godina starijeg poduzetnika udala 2017. godine, a iste godine su dobili kćer Vitu.

"Mama mi je najdraža uloga. To se ne može mjeriti s ničim drugim, ali je dosta zahtjevna uloga. Jer ona je 24 sata dnevno samo sa mnom tu je i tata, ali uvijek je sve oko mame. Tako da je naporno, tu nema godišnjeg", ispričala je ovo ljeto za IN Magazin lijepa Šibenčanka koja se lentom Miss Hrvatske okitila 2005. godine.

Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman zadnjih godina živi privatnim životom i rijetko je se može vidjeti u javnosti. Kodžoman je nakon titule Kraljice Hrvatske koju je osvojila 1999. godine išla raditi u Milano, no brzo se vratila kući. I dalje je glavna zvijezda svih događaja u gradu, a s poznatim prijateljicama Aleksandrom Grdić i Ivom Jerković druži se još i danas, iako su se nakon ludih tulumarenja smirile te žive povučenijim životom. Po pitanju privatnog života Antea je oduvijek samozatajna, a još uvjiek se ne zna koga ova poznata ljepotica ljubi.

Aleksandra Grdić je 2003. godine ponijela titulu Miss Hrvatske nakon čega je izgradila uspješnu manekensku karijeru. Aleksandra se 2008. godine natjecala i u reality showu Nove TV "Farma", a nedugo nakon toga se povukla iz javnosti. Upoznala je Marka Šljakovića, s kojim danas živi mirnim životom u rodnoj Virovitici te zajedno imaju troje djece. Nekadašnja misica posvetila se obiteljskom životu i danas bježi od medija, a svojedobno je za IN magazin otkrila čime ju je osvojio Marko, kojeg je upoznala preko interneta.

Fani Stipković još danas krasi titula naše najljepše novinarke, a danas živi i radi u Madridu. Otkako živi i radi u Madridu, Fani je nekoliko puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka može se pohvaliti i top-formom te svakom novom fotkom izazove divljenje. Fani je krajem ožujka otkrila za Večernji list da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +2 Ana Rucner Nekad i sad Procurile fotke Ane Rucner stare 16 godina, izgledala je potpuno drugačije prije nego što se udala za Vladu Kalembera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene