Puno se promijenio!

Isplivale su stare fotke najzgodnijeg frajera Eurosonga, iznenadit će vas kako je izgledao prije nego što je postao poznat

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Društvenim mrežama kruže fotografije frontmena benda Maneskin Damiana Davida kada je bio srednjoškolac.

Otkako je s bendom Maneskin donio pobjedu Italiji na ovogodišnjem Eurosongu, ne prestaje se pričati o 22-godišnjem pjevaču Damianu Davidu.

Pogledaj i ovo showbuzz snimka obišla svijet Eurosong proveo detaljnu istragu o navodnom drogiranju talijanskog pjevača u prijenosu uživo, evo što su zaključili

Zgodni Talijan zaludio je žene diljem svijeta kojima se svidio njegov samouvjereni nastup u štiklama, neobičan kostim bez majice te zalizana kosa, no prije nego je postao poznat, izgledao je posve drugačije.

Na društvenim mrežama sada su isplivale njegove fotografije iz srednjoškolskih dana na kojima Damiano ima kratku plavu kosu i pozira u bijeloj košulji te jedna na kojoj nema majicu, a iako ne nalikuje sebi, mnogi su se složili kako je i tada bio prelijep.

Stil je drastično promijenio nakon što se proslavio s bendom Maneskin, koji je u 11. sezoni talijanskoj verziji showa "X Factor" 2017. godine završio na drugom mjestu.

Na njegov sadašnji imidž zločestog dečka pala je i Sanja Vučić (28) iz grupe Hurricane, koja je na Eurosongu predstavljala Srbiju. Ona je javno na konferenciji za medije priznala da je prelijep i da bi se udala za njega, no kao problem je istaknula šest godina razlike među njima. Također, Damiano je već četiri godine u sretnoj vezi s talijanskom Influencericom Giorgijom Soleri (25).

Inače, nakon finala Eurosonga društvene mreže preplavila je snimka na kojoj je izgledalo kao da Damiano šmrče nešto sa stola u takozvanoj zelenoj sobi, a nakon što se našao na meti optužbi da je na natjecanju konzumirao drogu, podvrgnuo se testu koji je bio negativan i potvrdio njegove tvrdnje da je samo skupljao razbijeno staklo.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 1 +0 Grupa Hurricane - 3 Celebrity Obitelji djevojaka iz Hurricanea zadesile tužne vijesti dok su one pjevale na Eurosongu, a sve su im tajili do povratka kući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene