Bome se navijalo!

Nives Celzijus podsjetila kako je izgledala prije 20 godina, a evo što se do danas kod nje nikako nije promijenilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus objavila svoju fotografiju snimljenu prije 20 godina na Europskom košarkaškom prvenstvu u Turskoj.

Nives Celzijus se odlučila vratiti u neke prošle dane pa je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju snimljenu prije punih 20 godina, a čini se da i tada obožavala oskudna izdanja kamo god pošla.

Nives na njoj navija u punom zanosu na tribinama i to na Europskom košarkaškom prvenstvu koje se odvijalo u Turskoj, a na sebi ima samo minijaturni topić kojeg je uskladila s trapericama. S njom na fotografiji je i prijateljica također odjevena u izazovnu kombinaciju. Obzirom da inače nema naviku objavljivati fotografije iz prošlosti, ovime je izazvala veliku pažnju svojih obožavatelja.

39-godišnja pjevačica i spisateljica nedavno je zablistala na vjenčanju poduzetnice Snježane Mehun i Franza Schillingera za koje je odabrala usku haljinu s naglašenim dekolteom, a kao i uvijek dobila je niz komplimenata i pohvala za seksepilnu kombinaciju. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Profimedia) +3 Jared Leto (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko bi prepoznao miljenika žena da ga sretne na ulici, naglo se pomladio, a još nedavno je bio proćelav i sijed

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene