lijepa transformacija!

Žanamari je danas zasluženo jedna od najseksi Hrvatica, a pogledajte kako je izgledala prije 14 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić je nekad imala potpuno drugačiji imidž pa je tako kosu bojala u svjetliju nijansu dok je sada zanosna crnka, a i nije se izazovno odijevala kao sada.

Žanamari Perčić (39) spada među najseksi Hrvatice, a zanimljivo je vidjeti koliko se promijenila od početaka svoje pjevačke karijere od danas. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Na arhivskim fotografijama iz 2007. vidljivo je da je Žanamari nekad imala potpuno drugačiji imidž. Imala je svjetliju kosu i šiške dok je sada zanosna crnka. 

Usto, pjevačica nije nosila tako izazovne odjevne kombinacije kao posljednjih godina u kojima ističe glavne atribute i pokazuje koliko je dovela svoje tijelo do savršenstva s vježbanjem.

Inače, Žanamari je pjevačku karijeru započela pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. godine. Makaranka je 2005. izdala svoj prvi album koji je nazvala svojim imenom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Četiri godine kasnije je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu te se vjenčali 2014. Supružnici imaju kćer Gabrijelu (5).

Žanamari je 2012. odradila snimanje za naslovnicu magazina Playboy i toga se nedavno prisjetila na Instagramu. Pjevačica je na njoj pozirala samo u raskopčanoj kožnoj jakni i poderanim najlonkama, a pozornost s dekoltea skrenuo je njezin piercing pupku, ali isklesani trbušnjaci koji odaju da je već tada redovito posjećivala teretanu.

Perčić je progovorila za In magazin o estetskim korekcijama i istaknula da ju ljudi pitaju za neke dijelove tijela je li ih operirala. 

"Pa, zapravo nisam nikada imala nijednu plastičnu operaciju. Imala sam jednu operaciju, i to operaciju nosa koja mi je bila prvenstveno funkcionalnog tipa! Znam da svi to kažu, ali možete vidjeti moj karton'', poručila je Žanamari.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene