godIne mu dobro stoje

Pogledajte kako danas izgleda ljepotan iz "Seksa i grada" za kojim su uzdisale žene, još uvijek je nevjerojatno zgodan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Lewis proslavio se ulogom Smitha Jarroda u seriji "Seks i grad", a sada se doznalo da se zaručio s lijepom glumicom s kojom je u vezi šest godina.

Australski glumac i bivši model Jason Lewis (50) mamio je ženske uzdahe u kultnoj seriji "Seks i grad" kao jedini ozbiljni dečko nezasitne Samatnhe Jones, Smith Jarrod.

Pogledaj i ovo showbuzz Kojeg birate? Osvojili su ženska srca kao fatalni frajeri, a pogledajte ih DANAS!

Gledali smo ga i u oba "Seks i grad" filma, no kao ni Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu, ne pojavljuje se u novoj sezoni serije koja nosi naziv "And Just Like That", a za američke medije je otkrio da nije ni pozvan na snimanje.

No i 12 godina nakon što smo ga zadnji put gledali kao Smitha, Jason je i dalje nevjerojatno zgodan, ali je na žalost brojnih obožavateljica, već šest godina u sretnoj vezi s prelijepom glumicom Liz Godwin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jason L Lewis (@jasonleelewis)

Strani mediji pišu da se par nedavno i zaručio te da bi svoju vezu trebali ozakonit na jesen.

Osim u "Seksu i gradu", Jasona smo imali priliku gledati i u epizodnim ulogama u serijama "House", "Uvod u anatomiju", "Kako sam upoznao vašu majku" i drugima, a mnogi su ga vidjeli i u ulozi Aquamana koja je na kraju ipak pripala Jasonu Momoi.

Zbog uloge zgodnog Smitha ne žali, a vječna popularnost kultne serije nimalo ga ne iznenađuje.

"Mislim da je prvi razlog to što u nazivu ima seks, a osim toga dobro je napisana i govori o nečemu što smo svi iskusili i istovremeno je smiješna, senzacionalna i zabavlja gledatelje. U svakoj epizodi ima nešto što ti dirne srce", ispričao je glumac prilikom jednog intervjua za australsku televiziju.

U galeriji pogledajte kako se Jason mijenjao tijekom godina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila novu fotku s porukom, a svi su se odmah složili oko jedne stvari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene