"Bravo, baš zrelo!''

Danijela Martinović objavila novu fotku s porukom, a svi su se odmah složili oko jedne stvari!

Danijela Martinović Danijela Martinović DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović oglasila se novom objavom na svojem profilu na Instagramu i otkrila kako se osjeća ovih dana.

Pjevačica Danijela Martinović oglasila se na svojem profilu na Instagramu i otkrila kakvog je raspoloženja dok domaća javnost ne prestaje pričati o njezinom bivšem Petru Graši i Hani Huljić, koji čekaju prinovu.

Pogledaj i ovo Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje nije odabrao stranu Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

"S osmijehom u novi tjedan", napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj pozira nasmiješena u elegantnom bijelom odijelu, a koju možete pogledati OVDJE.

"Bravoo, zrelo", "Predivna Danijela", Ma prelijepa. Dušom, snagom, osmijehom", "Lavica. Žena kraljica", "Atraktivna, egzotična, zanosna, lepršava, neodoljiva, temperamentna, elegantna, dama u najboljim godinama", "Kraljica", "Slatkice, tak je. Samo pozitiva. Uvijek budite vesela i nasmijana", "Bila i ostala lijepa i bezobrazno zgodna", poručili su joj obožavatelji u komentarima i zasuli je komplimentima na račun ljepote. 

Danijela je nedavno gostovala kod Josipe Pavičić u rubrici IN Magazina "Samo opušteno", u kojoj je komentirala i kakav je osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze.

"Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, 'u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći 'živote, dobar ti dan''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe", rekla je Danijela, koja je u svibnju prošle godine s Petrom prekinula nakon više od 24 godine veze.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) +1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Celebrity Mišićavi glumac je 24 godine stariju suprugu upoznao kad mu je bilo 18, skupa su dobili dvoje djece i još su zaljubljeni kao prvog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene