Bila je prirodna ljepotica!

Sve je užasnula kada je pokazala što se danas krije iza blistavog osmijeha, a točan broj estetskih zahvata na kojima je bila ne zna se!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price više ne broji na koliko je estetskih zahvata bila, a stručnjaci su je već upozorili da svakom novom riskira vlastiti život.

Katie Price se tijekom ranih 90-ih u Velikoj Britaniji proslavila kao manekenka, a od samih početaka svoje karijere postala je, ali i ostala sinonim plastične kirurgije.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Danas 43-godišnja Katie je kroz protekla dva desetljeća nanizala brojne estetske zahvate i operacije, a od njezine prirodne ljepote danas je malo toga ostalo i čini se da nema namjeru odreći se odlazaka pod nož. Sve je počelo s operacijom povećanja grudi kada je imala samo 18 godina i kada je započela svoju karijeru pod nadimkom Jordan, a britanska je zvijezda potrošila tisuće funti kako bi prkosila godinama i završila na naslovnicima časopisa. 

Katie, koja je trenutačno zaručena za Carla Woodsa, uvijek je bila iskrena i otvorena u vezi svojih transformacija i redovito pokazuje njihove rezultate, pa tako i onog posljednjeg podizanja očiju i obrva, no svakim novim izaziva zgražanje i čuđenje javnosti.

Poznato je da je do danas bila na čak 12 operacija ​​grudi, a na posljednju u nizu se odlučila jer ju je ona prethodna deformirala.

"U Turskoj sam radila grudi i izgledale su deformirano, bile su apsolutno grozne. To je prvi put da sam otišla kod drugog kirurga i morala sam se vratiti svom liječniku Franku pognute glave, sramila sam se što sam bila u drugoj klinici. Njegove prve riječi bile su: 'Što su ti, dovraga, napravili?' Morao ih je ispraviti umjesto mene", izjavila je u nedavnom intervjuu za The Sun.

Katie se danas može pohvaliti s blistavim osmijehom, što ne čudi jer je također puno puta posjetila svojeg stomatologa kako bi to postigla.
Međutim, nije se sramila pokazati kako je izgledala prije njih. Tako je putem svojeg kanala na YouTubeu otkrila kako izgledaju njezini pravi zubi, i to tijekom putovanja u Tursku na ugradnju novih ljuskica. Njezini su obožavatelji bili užasnuti kada su vidjeli što se zapravo krije iza njezinog osmijeha.

Britanskoj starleti danas prijeti oštećenje mozga, kožne bolesti, pa čak i smrt, a na to sve upozorili su je i brojni stručnjaci.

"Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti", objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Katie iza sebe ima tri razvoda i šest propalih zaruka, a prošle se godine zaručila za 11 godina mlađeg Carla Woodsa. 2005. udala se za glazbenika Petera Andrea, s kojim je pokrenula franšizu realityja o njihovu životu, kojih je bilo čak desetak. Dokumentirali su neke ključne trenutke poput upoznavanja, vjenčanja i rođenja njihove djece. Par je dobio sina Juniora Savvu u lipnju 2005., a kćer Tiaamiiju Crystal dvije godine kasnije. Katie je u travnju 2009. izgubila bebu u 10. tjednu trudnoće i već mjesec dana kasnije ona i muž su objavili da se razvode. Nakon rastave svako od njih dobilo je zasebnu reality emisiju.

Još se nije uspjela ni službeno razvesti od Andrea, a već je u srpnju 2009. započela vezu s MMA borcem i glumcem Alexom Reidom. Par se brzo vjenčao, u veljači sljedeće godine na privatnoj ceremoniji u Las Vegasu. Kasnije su svoju ljubav potvrdili na crkvenom vjenčanju u Velikoj Britaniji, a sve su snimale kamere za njezin reality.

Kako su brzo izrekli sudbonosno "da", tako su se brzo razišli. Par je počeo odvojeni život u siječnju 2011., a razveli su se u ožujku 2012. Glavni razlog njihova razvoda je bilo nerazumno ponašanje.

No Katie nije izgubila vjeru u ljubav i brak te se u siječnju 2013. udala za trećeg muža, Kierana Haylera, na Bahamima. U kolovozu te godine starleta je rodila njihova sina Jetta. Godinu dana kasnije rodila je kćerkicu Bunny. No nekoliko mjeseci prije njezina rođenja Price je optužila Kierana da ima izvanbračnu aferu i pokrenula razvod.

Ipak, supružnici su se uspjeli pomiriti pod uvjetom da Hayler ide na terapiju za ovisnike o seksu, a svoje bračne zavjete obnovili su u veljači 2015. Dvije godine kasnije ponovno su obnovili bračne zavjete na Maldivima. Ipak, ni to ih nije spasilo i Katie je 2018. pokrenula razvod zbog njegove izvanbračne afere.

Dok je postupak rastave trajao, starleta je u lipnju 2019. objavila da je zaručena za Krisa Boysona, a samo mjesec dana kasnije su se razišli. Njezin razvod od Kierana okončan je početkom prošle godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene