nije joj uspjelo

Severina se pokušala sakriti ispod maske i kapuljače pred fotografima, a evo i koji je razlog njezina posjeta Beogradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je u Beogradu snimala novi spot u Beton hali, a fotografima nije promaknula iako je dala sve od sebe da se maskira.

Pjevačica Severina u Beogradu je bila meta fotografa, koji su je snimili kako izlazi iz jednoga kluba na području Beton hale. S maskom preko lica i kapuljačom na glavi te sunčanim naočalama teško ju je bilo prepoznati, no budnom oku paparazza ništa nije promaknulo.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Po izlasku iz dvorane za ruku je držala muškarca, za kojeg se pretpostavlja da je sa Severinom radio na njezinu novom spotu, a u kombiju je čekao menadžer, Tomica Petrović.

Severina je još prije nekoliko tjedana dala naslutiti da će njezin novi studijski album uskoro ugledati svjetlo dana, što njezini obožavatelji jedva čekaju. Čini se kako je upravo jedan od klubova beogradske Beton hale poslužio kao kulisa spota za jednu od novih pjesama, no više detalja zasad nije poznato.

Pjevačica inače redovito objavama na društvenim mrežama otkriva detalje iz svojeg života, a više od milijun pratitelja jedva dočeka svaku njezinu novu objavu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: IMDB) +1 Jennifer Coolidge (Foto: Getty Images) Nekad i sad Za Stiflerovom mamom svi se okreću i 23 godine nakon kultne uloge, a najnovije fotke dokaz su da je ostala prava zavodnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene