neponovljiva!

Za Stiflerovom mamom svi se okreću i 23 godine nakon kultne uloge, a najnovije fotke dokaz su da je ostala prava zavodnica

Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: IMDB) Jennifer Coolidge (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Coolidge (Foto: IMDB) Galerija

Jennifer Coolidge gostovala je u showu "Jimmy Kimmel Live", a za tu je prigodu obukla pripijenu crnu haljinu, u kojoj je potvrdila da je ostala ista zavodnica kakvu pamtimo iz filmova "Američka pita".

Glumica Jennifer Coolidge proslavila se ulogom Stiflerove majke u komedijama "Američka pita", zbog koje je svojevremeno bila san prosječnog tinejdžera.

Ta uloga prati je i 23 godine nakon izlaska prvog dijela filmske franšize, a otada se i jako malo promijenila.

Jennifer je danas 60 godina, no još se svi okreću za njom gdje god se pojavi i ostala je ista zavodnica kakvu pamtimo s filmskog platna.

Glumica je ovaj tjedan gostovala u showu "Jimmy Kimmel Live", u kojem se pojavila u pripijenoj maloj crnoj haljini te je samouvjereno pozirala fotografima ispred studija.

Coolidge ne krije da se tijekom godina podvrgnula estetskim zahvatima, zbog čega je javnosti još simpatičnija, a po tom se pitanju zna i šaliti na svoj račun.

"Ne kritiziram nikoga tko se pokušava pomladiti jer i sama idem tim putem. Ne mogu osuđivati druge djevojke jer ću imati smrznuto lice za nekoliko mjeseci. To bi bilo zaista licemjerno", rekla je svojedobno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Coolidge (@theofficialjencoolidge)

Još jednu nezaboravnu ulogu Jennifer je ostvarila i u filmovima "Plavuša s Harvarda", u kojima je glumila simpatičnu i smiješnu vlasnicu kozmetičkog salona Paulette Bonafonte, najbolju prijateljicu Reese Witherspoon, koja igra glavnu ulogu.

Jennifer je glumila i u brojnim drugim filmovima te televizijskim serijama, a zadnju ulogu je ostvarila u romantičnoj komediji "Shotgun Wedding" s Jennifer Lopez.

Glumica iza sebe nema brakova i malo se zna o njezinu privatnom životu, no jednom je otkrila da ne može imati djecu. Velika je ljubiteljica životinja i ima psa Chuya, kojeg je spasila iz tvornice mesa u Južnoj Koreji.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene