Nema šale s njima!

Pogledajte video kojim su zgodne uraganke poharale Lijepu Našu, prešišale su čak i mentalista koji je prestravio Maju Šuput!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video i singl grupe Hurricane "Legalan" trenutačno je najgledaniji na YouTubeu u Hrvatskoj, a odmah iza njih je Antonijo Mitar iz showa "Supertalent".

Nakon što su počele kružiti glasine o raspadanju popularne srpske grupe Hurricane zbog poteza jedne od članica, djevojke nastavljaju osvajati vrhove top ljestvica diljem regije pa tako i kod nas u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Grupa Hurricane - 1 Seksi u svakoj prilici! Zgodne uraganke u usklađenim izdanjima preskočile jedan odjevni komad, znaju kako privući pažnju!

Njihov video za singl "Legalan" je na Youtubeu u samo pet dana pogledalo više od 2,8 milijuna ljudi, što ga ga smjestilo pri sam vrh trendinga, a odmah iza njih nalazi se i mentalist Antonijo Mitar iz showa "Supertalent" koji je sve šokirao svojim umijećem.

Do šuškanja o raspadu uraganki došlo je nakon što je Ksenija Knežević sa svojeg Instagrama obrisala sve fotografije s kolegicama iz grupe Sanjom Vućić i Ivanom Nikolić, a onda je odlučila ukloniti i preostale objave s društvene mreže. No navodni sukob među djevojkama ubrzo je demantiran i oglasio se i njihov PR tim.

"Sve je u redu, naravno. Fotografije je obrisala iz nekog svog privatnog razloga, a uz sve što je vezano uz njezin privatni život ne dajemo izjave", poručio je PR tim pjevačice za portal IDJTV.

O svemu se oglasio i Ksenijin otac.

"S njima je sve u savršenom redu, a obrisala je jer je imala neki problem sa hakerima", pojasnio je te je istaknuo kako nije došlo do nikakve svađe među djevojkama,  a na Ksenijinu profilu na kojem ju prati više od 300 tisuća ljudi, trenutačno se nalaze samo isječci iz videa "Legalan" i "Koraci".

Ksenija je i u rujnu uspjela iznenaditi fanove drastičnom promjenom imidža, a malo prije toga se doznalo i za njezinu vezu s tri godine mlađim glumcem Pavlom Mensurom zbog kojeg je navodno ostavila bivšeg.

S grupom Hurricane zadnji put je nastupila početkom studenog na rođendanu jednog shopping centra, a tada su sve tri i nasmiješene pozirale fotografima.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +10 Maja Šuput Celebrity Šuput s divovskom suknjom pomela gotovo cijelu pozornicu: Pogledajte kakvu je to raskoš stavila na sebe!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene