Ovo je nenadmašno!

Šuput s divovskom suknjom pomela gotovo cijelu pozornicu: Pogledajte kakvu je to raskoš stavila na sebe!

Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput +4 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput uspjela je nadmašiti samu sebe stajlingom za prvu polufinalnu emisiju showa "Supertalent".

Pjevačica Maja Šuput svake nedjelje uveseljava gledatelje "Supertalenta" svojim izdanjima za show u kojem je članica žirija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

A iako je na audicijama zaredala niz originalnih i nezaboravnih stajlinga, u prvoj polufinalnoj emisiji showa uspjela je nadmašiti samu sebe.

Maja se u showu pojavila u raskošnoj bijeloj suknji koja je gotovo prekrila čitavu pozornicu "Supertalenta", a ostatak žirija i publika zinuli su kada su je vidjeli.

Spektakularnu suknju iskombinirala je s bijelim topićem i visokim kožnim rukavicama, a s outfitom je uskladila i frizuru pa je tako vrhove svoje platinasto plave kose za ovu prigodu obojila u crno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U ovom izdanju nije joj se bilo baš lako kretati i svakim korakom je riskirala da stane na haljinu i padne, no uspjela je sigurno došetati do svojeg mjesta i sjesti.

Maja je ovime još jednom potvrdila da od nje do kraja "Supertalenta" možemo očekivati još svašta jer baš kada smo pomislili da nas više ne može iznenaditi, uvjerila nas je u suprotno, pa je to još nešto ćemo se gledatelji mogu veseliti u preostalim emisijama showa.

Inače, uz Maju žiri "Supertalenta" čije još i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasiia Mazur - 3 Anastasiia Mazur - 2 Anastasiia Mazur - 14 Anastasiia Mazur - 10 +35 Anastasiia Mazur - 10 Celebrity Janko u nevjerici zbog žene od gume, a jedan potez nožnim prstima šokirao je i Mešina: ''Nek' sam i to vidio!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene