u dugoj su vezi

Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

Marija Škaričić Marija Škaričić 27. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Marija Škaričić i Goran Navojec u dugogodišnjoj su vezi, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti. Iznimku su napravili zbog hrvatske premijere filma "Deset u pola" na Zagreb Film Festivalu.

Glumci Goran Navojec i Marija Škaričić u dugogodišnjoj su sretnoj ljubavnoj vezi, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti. Iznimku su napravili zbog hrvatske premijere komedije Denisa Tanovića "Deset u pola" koja je održana u subotu navečer u Kinu SC, a spremno su zajedno pozirali fotografima.

Pogledaj i ovo NIna Violić Ljubav je nepredvidljiva Koji su se to domaći glumački parovi zaljubili na setu, a koji ne žele raditi zajedno?

Glumica je na sebi imala bijelu jednostavnu haljinu kojom je istaknula figuru, dok je Navojec na sevi imao ležernu elegatnu kombinaciju.

Inače, Marija Škaričić jedna je od najuspješnijih hrvatskih glumica mlađe generacije, a odnedavno drži i rekord u jednoj nagradi za najbolju glumicu. Za film ''Mare'' dobila je treće Srce Sarajeva. Za In magazin je ispričala što za nju znači ljubav. "Neko polje u kojem mogu biti to što jesam, u kojem nema osuđivanja, ali i povlađivanja. Podrška. Ljubav je za mene zrcalo, polje gdje se mogu vidjeti, sve što je naopako, da se vrati natrag bez osuđivanja. I neko područje gdje mogu odrastati", ispričala je onda.

Goran je tom prilikom komentirao što misli kakav je partner. "Fantastičan, fenomenalan. Kuham, perem, spremam, peglam. Moderan, zabavan. Mene ćeš rijetko naći da se izvalim i gledam seriju, a da neko drugi zvecka sa suđem. Ja se odmah dižem i preuzimam inicijativu. To ne dopuštam samom sebi, ali dopuštam svima oko sebe", rekao je.

Simpatična Splićanka sa zagrebačkom adresom inače je i profesorica glume na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti, a kao i njezin partner uvijek ima pune ruke posla-. Gorana Navojca smo gledali kao člana žirija u zabavnom showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Hrvatska premijera filma "Deset u pola" na kojoj su zajedno snimljeni Škaričić i Navojec održana je u sklopu Zagreb Film Festivala. “Ovaj film je topla ljudska priča, priča o prijateljstvu, priča o Sarajevu. On vraća osmijeh na lice i - vraća publiku u kina”, rekao je producent filma Jovan Marjanović. U punom Kinu SC, publika je velikim aplauzom nagradila filmsku ekipu: redatelja i scenaristu Danisa Tanovića, scenaristu Nikolu Kuprešanina, glumicu Anju Matković, glumce Branka Đurića, Izudina Bajrovića, Kerima Čutunu, Gorana Navojca, Almira Palatu, Ediba Ahmetaševića, direktora fotografije Damira Šagolja i producenta Jovana Marjanovića.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Pojavila se nova fotka Hane i Graše, dok su neki fanovi oduševljeni, drugi pjevaču zamjeraju jednu stvar

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) +2 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se svađao sa suprugom prije nego je priznao da je ovisan o seksu, na kraju je i kćer odlučila krenuti njegovim stopama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene