Nešto neviđeno!

Janko u nevjerici zbog žene od gume, a jedan potez nožnim prstima šokirao je i Mešina: ''Nek' sam i to vidio!''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasiia Mazur - 3 Anastasiia Mazur - 2 Anastasiia Mazur - 14 Anastasiia Mazur - 10 Anastasiia Mazur - 10 Maja Šuput, Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur - 7 Anastasiia Mazur - 5 Martina Tomčić, Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur - 9 +29 Anastasiia Mazur - 1 Galerija

Anastasiia Mazur opet je uspjela šokirati žiri showa "Supertalent" svojom nevjerojatnom lakoćom savijanja, a u polufinalnoj emisiji točku je podigla na novu razinu.

Nakon što je u osmoj emisiji showa "Supertalent" sve ostavila bez daha svojim nastupom, kontorzionistici Anastasiiji Mazur to je ponovno uspjelo poći za rukom.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

"Bila sam iznenađena reakcijama žirija poslije audicijskog nastupa, i sretna. Živim za ovaj ples, sretnija sam, otvorenija, razmišljam na taj način da u svakoj situaciji u životu moramo biti snažni, uživati u životu. Nadam se da ću se žiriju svidjeti još i više nego zadnji put", kazala je prije nastupa u prvoj polufinalnoj emisiji showa.

Svoju je točku sada digla na višu razinu tako što je uklopila malo više plesa i brže pokrete, a to se itekako svidjelo žiriju, ali i publici koja je s napetošću pratila njezin nastup.

"Ovo je čak bilo malo bolno za gledati, ali neka sam ja napokon u životu vidio da si žena nogom popravi frizuru", komentirao je voditelj showa Igor Mešin.

"Da, taj moment, na stranu sve što je žena izvela, ali kad je ona ležerno s nožnim prstima otfikarila rep… Nema te riječi kojom ja mogu opisati svoje oduševljenje i divljenje, fenomenalno, top, ludilo", složila se Maja Šuput.

"Da mi je samo jedan pokret da mogu. Ja ne mogu ni špagu napraviti", dodala je.

"Najnevjerojatnije od svega je ta lakoća kojom ti radiš, tebi je to prirodno i nije ti muka, nevjerojatno", nije skrivao oduševljenje ni Janko Popović Volarić te je dodao i kako ga je sve boljelo samo zato što se zamišljao u pozama koje je izvela.

"Ja se nisam zamišljao u tim pozicijama, uživao sam u nastupu, fascinira me iznimna snaga uz eleganciju i ženstvenost", komentirao je Davor Bilman koji je Anastasiiji iznenada i zapljeskao usred nastupa.

"Ja ću samo nadodati da su mi posebno uočljivi plesni naglasci gdje je određena poza pratila glazbu", nadovezala se na pohvale ostatka žirija Martina Tomčić.

Anastasiia je ispričala i kako se za nastup pripremala dva mjeseca, a inače vježba tri sata dnevno. Ova 30-godišnja Ukrajinka s adresom u Francuskoj još kao mala je gledala cirkuske nastupe kojima se divila i maštala je o takvoj karijeri, a njezin san se ostvario tako što se i sama počela baviti time. S 15 godina krenula je na Cirkusku Općinsku Akademiju u Kijevu gdje je provela 4 godine, a nakon toga počela je raditi diljem svijeta. Ona je prva iz svoje obitelji koja se bavi cirkuskim zanimanjem, ali svi je podržavaju u tome.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝒜𝓃𝒶𝓈𝓉𝒶𝓈𝒾𝒾𝒶 𝑀 |𝒜𝓇𝓉𝒾𝓈𝓉 (@anastasiiamazur_)

Svojim akrobacijama izaziva oduševljenje i na društvenim mrežama, a prava je atrakcija gdje god da se pojavi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +10 Maja Šuput Celebrity Šuput s divovskom suknjom pomela gotovo cijelu pozornicu: Pogledajte kakvu je to raskoš stavila na sebe!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene