fatalna pjevačica

Tko je navodna nova djevojka Brenina sina, koju on mora skrivati od mame? Hvali se da je još nevina, a rado dijeli svoje golišave fotke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova djevojka sina Lepe Brene, Viktora Živojinovića, navodno je pjevačica Lena Čolak, koja se proslavila u emisiji "Zvezde Granda", a ostala je upamćena i po izjavi da je još nevina.

Otkako su se pojavile glasine o novoj vezi mlađeg sina Lepe Brene, 23-godišnjeg Viktora Živojinovića, sve zanima tko je pjevačica Lena Čolak, koja mu je navodno zarobila srce.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Boba Živojinović Najslađe društvo! Pogledajte tko se pridružio Breni na važnom događaju u Zagrebu, posebno ponosan bio je djed Boba!

Viktor je prije nje dvije godine bio u vezi sa Sandrom Miljaković, s kojom je prekinuo zbog nepomirljivih razlika, a srpski mediji pišu da novu djevojku krije od majke.

Lenu je javnost upoznala u emisiji "Zvezde Granda" i prepoznatljiva je po svojoj zanimljivoj kosi, koja je s jedne strane plava, a s druge crna.

Ostalo je zapamćeno i njezino gostovanje u emisiji "Ami G show", u kojoj je prošle godine izjavila da je još nevina.

Lena je završila je učiteljski fakultet, no umjesto struke, odabrala je karijeru pjevačice.

Nastupa na raznim proslavama, a dosad je izbacila nekoliko svojih pjesama, od kojih je najpopularnija "Majko", koja na YouTubeu broji više od 1,5 milijuna pregleda.

Veliku pažnju privlači i na Instagramu, gdje je prati više od 100 tisuća ljudi, s kojima često dijeli svoje golišave i provokativne fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑳𝑬𝑵𝑨 𝑪𝑶𝑳𝑨𝑲 ®️🎤🎸 (@lenacolak)

"Viktor i Lena poznaju se već neko vrijeme jer je ona bila angažirana da pjeva na privatnim slavljima obitelji Živojinović. Još tada je Viktoru zapela za oko, ali nikada se ništa nije dogodilo među njima. Viktoru se sviđa koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događanju na kojem su bili, pa kada ju je ugledao, bio je baš sretan", izjavio je za Star anonimni izvor.

Dodao je i kako se par viđa u tajnosti jer on nije spreman reći Breni što se među njima događa.

"Odmah je krenuo u akciju, a ni ona se nije puno bunila. Nazdravljali su cijelu večer, smijali se, a nakon događanja zajedno su s ostatkom društva otišli dalje u provod. Koliko znam, oni su u nekoj tajnoj vezi, koju još uvijek kriju jer Viktor ne smije reći Breni da se viđa s pjevačicom. Ona još uvijek navija da se pomiri sa Sandrom jer ju je zavoljela kao kćer", izjavio je izvor za Star.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +5 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Celebrity Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) +4 Saša Popović, Jelena Karleuša, Marija Šerifović (FOTO: Facebook Zvezde Granda) Celebrity Pričalo se da su više od prijateljica, a sad su opet pod povećalom javnosti, evo što se točno krije u pozadini njihova odnosa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene