Ups!

Sonja Kovač pokazala prvi Božić s dečkom u novom stanu, pozornost odmah ukralo nešto očito: "Ah te nestašne ruke!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti s dečkom Goranom Mandićem u božićnoj atmosferi njihova novog stana.

Influencerica i glumica Sonja Kovač pohvalila se na društvenim mrežama kako uživa u prvom božićnom ugođaju svojeg novog stana, koji dijeli s dečkom Goranom Mandićem, a u koji su se zajedno uselili početkom ove godine.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

"Prvi Božić u našem novom domu", napisala je Sonja uz fotografiju na kojoj leži na trosjedu u Goranovu zagrljaju dok izmjenju nježnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Predivni steeeee, uživajte", "Baš vam je lijepo", "Zavidim mu i ja bi", "Ah te nestašne ruke", "Prelijepo", "Supeeeer", "Predivni ste par", "Uživajte", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Sonja je nedavno sa svojih 514 tisuća pratitelja podijelila i detalje kako je uredila svoju ogromnu garderobu.

"Snovi postaju stvarnost! Napokon sam dovršila svoju garderobnu i make up sobu! Kako vam se sviđa moja najdraža soba u stanu?" napisala je u opisu videa u kojem je pratitelje provela kroz prostoriju s golemim ormarom prepunim dizajnerskih komada i s uređenim kutkom za šminkanje, koja je ostvarenje snova i mnogih drugih žena.

Sonja je ranije na svojem kanalu na YouTubeu objavila i video u kojem je pratitelje provela kroz cijeli stan od čak 130 kvadrata, a tada je otkrila da ga je kupila na kredit.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden +0 In Magazin: Neda Ukraden - 4 Celebrity Neda Ukraden progovorila o izgubljenim milijunima: "Dogodilo se što se dogodilo, ništa nisam mogla promijeniti"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene