Ostala gotovo bez svega

Neda Ukraden progovorila o izgubljenim milijunima: "Dogodilo se što se dogodilo, ništa nisam mogla promijeniti"

Neda Ukraden Neda Ukraden DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden +0 In Magazin: Neda Ukraden - 4 Galerija

Neda Ukraden progovorila je o propalim investicijama u koje je na vrhuncu slave uložila milijune, a na kraju joj je ostala samo jedna kuća na moru.

Pjevačica koju nosi i titulu najseksi bake Balkana, 71-godišnja Neda Ukraden osvrnula se na svoju karijeru i dane kada je bila na vrhuncu slave te slovila kao jedna od najbogatijih na estradi te novac uglavnom uložiti u nekretnine. 

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

Neda je sada otkrila kako joj je od svih tih ulaganja i investiranja ostala tek jedna nekretnina te da je ostala gotovo bez svega.

"Kao jedna od najbogatijih i najuspješnijih glazbenika bivše Jugoslavije, bila sam jako vrijedna i popularna. Zarađivala sam od ploča i koncerata pa sam odlučila uložiti u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuću u Imotskom, kuću na moru. Ostala mi je samo kuća na moru, a skoro sam ostala i bez nje. Sve ostalo je opljačkano, uništeno i devastirano. Dogodilo se što se dogodilo, ništa nisam mogla promijeniti. Najviše treba ulagati u obitelj ", izjavila je Neda za TV Pink.

Neda je nedavno bila glavna zvijezda na snimanju Grand novogodišnjeg programa u Beogradu, gdje je vojom pojavom uspjela baciti u drugi plan sve prisutne, pa i svoje puno mlađe kolegice te atraktivne plesačice. Za tu je prigodu obukla pripijeni crni kombinezon u kojem je ponosno istaknula svoju besprijekornu liniju i tako opravdala laskavu titulu najseksi bake Balkana.

Pjevačica za svoj izgled redovito dobila komplimente i na društvenim mrežama, a zanimljivo je da je nedavno priznala kako sama sebe nekad nije smatrala savršenom te je otkrila i kako joj je u prošlosti smetala poveća pozadina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica Celebrity Emotivni oproštaj Matije Vuice od Kasandre: ''Među rijetkima sam je posjetila u domu gdje je zaključala svoju privatnost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene