Teško ju je prepoznati!

Jedna od najseksi glumica nikada nije izgledala gore, a poznat je i razlog njezine nagle transformacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara utjelovit će kolumbijsku kraljicu kartela Griseldu Blanco u novoj Netflixovoj miniseriji "Griselda", a na fotografijama sa seta teško ju je prepoznati.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara opravdano slovi kao jedna od najseksi žena svijeta, no zbog nove uloge morala je znatno promijeniti izgled.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Sofia će u novoj Netflixovoj miniseriji "Griselda" utjeloviti zloglasnu kolumbijsku kraljicu kartela Griseldu Blanco, koja je bila poznata i po nadimcima "La Madrina" i "crna udovica".

Sada su procurile fotografije sa seta, a Sofiju je na njima teško prepoznati.

Kako bi bila što sličnija pokojnoj narkošefici, glumici su stavili prostetičke umetke koji su izmijenili oblik njezina lica. Sofia je pokazala svoj novi izgled i na Instagramu, a njezini obožavatelji su se složili da nikada nije izgledala gore, što je u ovom slučaju kompliment jer će bolje dočarati ulogu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Griseldu je prije Sofije utjelovila još jedna prelijepa glumica, Catherine Zeta-Jones, u televizijskom filmu "Cocaine Godmother" iz 2017. godine.

Redatelj nadolazeće miniserije, koja će imati šest epizoda od 50 minuta, je Kolumbijac Andrés Baiz, a datum izlaska još nije poznat.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić - 3 Celebrity Splitski dizajner otkrio detalje o vjenčanici Hane Huljić pa se požalio: "Nikada nisam doživio ovako nešto"  

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries (Foto: Instagram) +0 Chantel Jeffries (Foto: Profimedia) Celebrity Zavela je brojne svjetske face, a sada se od nje ne odvaja ni 14 godina stariji glazbenik, šuška se da su više od prijatelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene