Tko bi mu zamjerio?

Zavela je brojne svjetske face, a sada se od nje ne odvaja ni 14 godina stariji glazbenik, šuška se da su više od prijatelja!

Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries (Foto: Instagram) +0 Chantel Jeffries (Foto: Profimedia) Galerija

Chantel Jeffries i DJ Diplo uživaju zajedno u Miamiju, gdje su ih na jednoj od plaža uhvatili paparazzi.

Chantel Jeffries i Diplo uhvaćeni su zajedno na jednoj od plaža Miamija, a kako se u posljednje vrijeme sve više druže, počele su kružiti glasine da su slavna DJ-ica i njezin kolega više od prijatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Od prijatelja do ljubavnika Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe

29-godišnja Chantel i 43-godišnji Diplo pažnju su plijenili isklesanim tijelima, ona u atraktivnom bikiniju kojim je savršeno istaknula obline, a on u crnim kupaćim hlačicama s bijelim uzorkom.

Chantel je dodatnu slavu u svijetu stekla i kao bivša djevojka pjevača Justina Biebera i otada zapravo živi pod povećalom javnosti. Posao joj je bio glavna preokupacija pošto je u travnju prošle godine prekinula vezu s Drewom Taggartom iz grupe The Chainsmokers nakon nešto više od godinu dana i isprva su naveli kako je prekid bio sporazuman, ali čini se da ipak nije bilo tako.

Naime, Andrew je bio uhvaćen u prisnom odnosu sa zanosnom brinetom na plaži u Miamiju. Najprije su razgovarali s velikim smiješkom na licu, a potom su se zagrlili i poljubili, što su također snimili paparazzi. Dok je glazbenik uživao na plaži, njegova djevojka Chantel nalazila se u Kaliforniji.

Prije Andrewa Chantel je ljubila Justina Biebera, sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa i glazbenika Dipla. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Twistom, ali i s igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom, s kojim je prekinula 2013. godine.

Diplo je pak krajem prošle godine snimljen na plaži u Miamiju, i to u društvu nepoznate brinete s kojom nikako nije mogao proći nezapaženo i izbjeći paparazze. Nikada se nije ženio, no službeno je otac troje djece. Posljednjeg sina dobio je prije dvije godine s 32-godišnjom manekenkom i bivšom Miss Universe Jevon King, koja je identitet oca svog djeteta dugo držala u tajnosti, dok drugo dvoje djece, sinove Lazrea i Locketta, dijeli s bivšom partnericom Kathryn Lockhart.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Nekad i sad Omiljena Monica tražila je da je vrate na staro i da bude prirodna, ali čini se da na svojim greškama ipak ništa nije naučila

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić - 3 Celebrity Splitski dizajner otkrio detalje o vjenčanici Hane Huljić pa se požalio: "Nikada nisam doživio ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene