Kako se snašla!

Severini na pozornici umalo ispao mikrofon, a ono što je učinila u toj situaciji još će se jako dugo prepričavati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je svojim obožavateljima na Instagramu pokazala kako se snašla u toj situaciji i potez koji je sponatno izvela, čime je sve oduševila.

Nakon što je objavila video i podijelila dio atmosfere s koncerta u Primoštenu, Severina je na profilu na Instagramu pokazala i kako se savršeno snalazi u situacijama kada joj se na pozornici dogodi mala nezgoda.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, Seve je objavila video u kojem se vidi kako joj je mikrofon umalo ispao iz ruku dok je plesala i pjevala, no ona se i više nego snašla pa na oduševljenje publike počela preskakati njegov kabel, kao da preskače vijaču. To je izvela u vrtoglavo visokim potpeticama čime je zaradila i dodatne ovacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Apsolutna kraljica", "Ona pjeva, ona pleše! Ona je kraljica Balkana", "Vauuuu, bravo kraljice, ti ćeš zauvijek biti djevojčica! Prelijepa si Seve senzacionale", "I to u štiklama", "Carica", "Jedinstvena Seve", "Jedna je Seve", "Boginja od žene", "Kraljica u štiklama pleše kao bosa, odlična je", zaključili su njezini vjerni obožavatelji.

Severina se na koncertu pojavila u pripijenom zelenom trikou zebrastog uzorka, a preko njega je nosila široke hlače s velikim izrezima, a nakon koncerta se pohvalila da je na poklon dobila posebnu krunicu koju su joj isplele Benediktinke iz samostana sv. Marije u Zadru što ju je posebno ganulo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Celebrity Na pozornici je najveća zavodnica, a u šetnji neodoljiva djevojka iz susjedstva koja ponosno ističe i slavi sve svoje obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene