Ipak nisu uspjeli

Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Igor Kojić su se sporazumno razveli 19. kolovoza na zagrebačkom sudu. Prvi put su se vjenčali krajem rujna 2015., a nakon toga imali su još dva vjenčanja.

Nakon što se od prošle godine nagađalo da je brak Severine (49) i Igora Kojića (34) u krizi, par se službeno razveo, potvrdili su nam izvori bliski pjevačici. 

Pjevačica i nogometni menadžer su potpisali sporazumnu rastavu braka 19. kolovoza na zagrebačkom sudu za koju su podnijeli zahtjev pet dana ranije. 

O bračnim problemima sada već bivših supružnika počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Naime, srpski mediji su tvrdli da se pjevačica posvađala s Igorovim roditeljima dok je boravila s njim u njihovom domu u Beogradu. 

Nakon toga je ona sama došla u Zagreb dok je Kojić ostao u Srbiji. Mjesecima se šuškalo o krizi u njihovom braku, a oni to nisu željeli komentirali nego su tek stavljali znakovite objave na Instagram profilima na kojima su se nedavno otpratili. 

Inače, Severina i Igor su se vjenčali krajem rujna 2015. u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. Pjevačica je tada objavila fotografiju na kojoj su ona i Kojić skočili obučeni u bazen. 

U listopadu iste godine su imali svadbeno slavlje i u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene