Prizor koji je iznenadio

Portret princeze Diane koji javnost još nije vidjela ugledao svjetlo dana, mnogi se slažu da fotografija na prvu odaje jasnu stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Portret princeze Diane nastao 1988. godine tek je sada ugledao svjetlo dana, a bit će izložen u palači Kensington.

Britanski mediji ovih su se dana raspisali o portretu princeze Diane nastalom 1988. godine, koji je tek nedavno ugledao svjetlo dana. Portret će biti izložen u palači Kensington, a sve ove godine bio je u privatnoj arhivi fotografa Davida Baileyja koji je sliku i napravio.

Pogledaj i ovo Kraljevska obitelj na Božić - 11 Svi su se okupili Kraljevska obitelj već je tradicionalno proslavila Božić na omiljenom mjestu pokojne kraljice, a okupljene je dolaskom iznenadio i jedan omraženi član obitelji!

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Na crno-bijeloj fotografiji princeza Diana je fotkana iz profila, a ozbiljan izraz lica nije odavao sve probleme koje je u tom trenutku imala u životu. Mnogi su odmah komentirali kako je njezina hrabrost jasna iz fotografije, uzevši u obzir što je sve prolazila u tom trenutku.

Te godine Diana je s princom Charlesom bila na turneji u Tajlandu i Australiji, često je svoje sinove Harryja i Williama pratila na razne školske aktivnosti o čemu su mediji redovito pisali te je bila na skijanju sa Sarom Ferguson. Što se dužnosti tiče, bila je aktivna u svakom pogledu, no s druge strane joj je privatni život bio u rasulu.

Brak s Charlesom joj se u tom trenutku raspadao, a svakoga dana su se sve više udaljavali. Mediji su pisali da već neko vrijeme samo glume par, a primijetili su i hladan odnos koji imaju jedno prema drugome svakoga puta kada bi se zajedno pojavili u javnosti.

Charles i Camilla Parker Bowles u to su vrijeme već dugo imali aferu, a Diana se suočila s Camillom malo nakon što je nastao portret koji će uskoro biti postavljen i javno u sklopu serije fotografija britanske kraljevske obitelji unazad 200 godina.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Celebrity Shrvana Camilla rasplakala se pred kamerama, suze nije mogla zaustaviti, a emocije nije skrivao ni princ Charles

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adrien Brody (Foto: AFP) Adrien Brody (Foto: AFP) Adrien Brody (Foto: Profimedia) Adrien Brody (Foto: Profimedia) +0 Adrien Brody (Foto: Profimedia) Celebrity Dugo ga nije bilo, a čini se nikad sretniji: Ljubav s bivšom ženom omraženog mogula prvo je skrivao, no pogledi sve govore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene