skupa pratili utakmicu

Princ William i David Beckham Englesku su zdušno bodrili u društvu svima dobro poznatih hrvatskih lica, evo kako to izgleda kad se skupi ovakva ekipa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na tribinama Wembleyja u srijedu navečer mogla su se vidjeti mnoga poznata lica.

Nogometne utakmice u Velikoj Britaniji inače su nezaobilazan događaj brojnih zvijezda, a ona između Engleske i Danske u kojoj je Engleska osigurala finale Eura bila je prepuna slavnih lica.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

U društvu naših Davora Šukera i Zvonimira Bobana na tribinama su zajedno utakmicu pratili David Beckham, Guy Richie te princ William. Britanski princ inače je veliki obožavatelj nogometa, a uvijek vjerno navija za svoju reprezentaciju. U srijedu navečer utakmicu je komentirao i s Davidom Beckhamom, a obzirom na ishod i pobjedu Engleske te odlazak u finale Eura, čini se da su svi otišli kući zadovoljni.

To nije prvi put da se Beckham našao u kraljevskom društvu. Samo nekoliko dana prije s princem i Kate Middleton te njihovim sinom Georgeom gledao je utakmicu između Engleske i Njemačke, dok im je društvo na tribinama pravio i pjevač Ed Sheeran.

Sudeći po fotografijama, svi se dobro poznaju te su u pauzama komentirali utakmicu i družili se.

Beckham je proteklih nekoliko dana imao gust raspored, a u nedjelju su on i supruga Victoria proslavili 22. godišnjicu braka.

Nogometaš je na društvenim mrežama napisao kako svoju suprugu voli jednako i nakon 22 godine, a zahvalio joj je što mu je podarila četvero divne djece.

David i Victoria Beckham vjenčali su se 4. srpnja 1999. godine, a u to je vrijeme to bio događaj godine. Beckham je bio jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu, a Victoria je bila dio legendarne pop-grupe Spice Girls.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene